Toksyna Opublikowano 6 Listopada 2014 Opublikowano 6 Listopada 2014 Naprawdę elegancka uprawa wszystko idzie jak należy.
Toksyna Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Ladnie ladnie i niedługo przyda im się przycinanie liści.
digger Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Ladnie ladnie i niedługo przyda im się przycinanie liści. jak mam przycinac te liscie nigdy ich nie przycinalem zawsze usowam tylko od spodu kilka razem z malymi pakami ktore i tak niezakwitna dzieki pozdrawiam Niezły busz busz to moze i jest ale z lisciami wiecej ich niz kwiatkow pozdrawiam 30 dzien flo dodalem pk za 2 dni dodam foteczki pozdrawiam
digger Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Usun te duże wiatrakowe liście żeby światło docierało w głąb rośliny. pozdrawiam juz mam je usunac czy dopiero przy koncu kwitnienia dzieki pozdrawiam
Toksyna Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Teraz smialo możesz je usunąć żeby kwiaty miały więcej światła i przestrzeni żeby się rozwijać.
digger Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 24 dzien flo troszki pozulkly liscie ale juz do konca nie daleko wiec nie bardzo sie tym przejmuje mam nadzieje ze nie bedzie to mialo efektu na efekt koncowy wyglada nie zle zobaczymy jak bedzie zaniedlugo berry bomb mialy byc gotowe w 6 tyg zostal jeszcze tydzien ale nie wydaje mi sie zeby byly gotowe lisci nie usowalem bo same zaczynaja odpadac dzieki za rady pozdrawiam 1
Macky Opublikowano 14 Listopada 2014 Opublikowano 14 Listopada 2014 Pieknie wygladaja, niczym sie nie przejmuj! To naturalne ze liscie zolkna w tej fazie pewnie pieknie juz pachna ?
Macky Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Smakowicie wygląda ja bym się z tym końcem nie spieszył skoro to 24 dzień flo
digger Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 vito sory pomylka cos pomylilem dzis jest 35 dzien flo sorry za ta pomylke :) ale gala jak sie jara ))
Toksyna Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Elegancko to wyglada ladnie jeszcze spuchna
Recommended Posts