Gość bongson Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 Sporo miejsca masz tam jeszcze. Ale wszystko ku dobremu idzie Będzie syto Nie za wcześnie trochę na boosta?
Macky Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Ładnie i zdrowo, ale następnym razem więcej krzaków bo miejsca masz sporo, i jakieś haze Konopie podczas kwitnienia rosną ale to od genów roślin zależy ile jeszcze, niektóre spokojnie 300% więcej Także uważam że trochę za wcześnie dajesz boosta ale producent chyba nie sprecyzował kiedy zacząć go podawać.
Gość bongson Opublikowano 16 Października 2014 Opublikowano 16 Października 2014 Z kalkulatora canny wynika że od przełączenia FP lub początku kwitnienia można jednak lać go w małych ilościach
digger Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 9 dzien flo podlewam teraz co 2 dni na przeniam nawozy woda podlane dzis 2l na sztuke dodane nawozy dalej zgodnie z kalkuratorem canny
Toksyna Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Elegancko się rozciągaja będzie dużo soczystych kwiatów oby tak do samego końca.
digger Opublikowano 20 Października 2014 Autor Opublikowano 20 Października 2014 kiedy waszym zdaniem pownienem zaczac dodawac boost moze to jest przyczyna slabego efektu ze zaczynam dodawac za wczesnie lub za duzo wczesniejsze kwiaty tez ladnie wygladaly i zasowaly w gore ale efekt koncowy byl lipny szieki za wasze podpowiedzi pozdrawiam
itaka Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 możesz lać niepełne dawki.jaką wysokość mają?
digger Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 możesz lać niepełne dawki.jaką wysokość mają? nie sa zbyt duze 40-60cm leje nawozy co drugie podlanie pierwsza dawke dalem 100ml za drogim razem dodalem 75ml na 25l wody zastanawialem sie czy nie przestac podlewac boost i zaczac dopiero po podaniu pk13/14 producent podaje ze dobrze dzialaja razem nie wiem juz jak dodawac te nawozy myslalem ze troszki to ogarnolem bo kwiatki mi pieknie i zdowo rosma ale bez efektu koncowego zawsze cos nie pujdzie jak czeba ale zobaczymy tym razem pozdrawiam i dziekuje wszystkim za poswiecony mi czas
Macky Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Mi ładne efekty dawała canna jak boosta pryskałem na rośliny a pk13/14 dawałem do gleby. Ale boosta rozpocząłem podawać później... Twoje wyglądają ładnie i zdrowo.
digger Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 13 dzien flo dodalem nawozy ograniczylem boosta do polowicznej dawki zaowazylem ze kilka kwiatkow bardzo wystrzelilo w gore za to kilka porozrastalo sie ladnie na boki sorry za slabej jakosci zdiecia ale obiecuje nastepnym razem beda lepsze dzieki sliczne za wasz wglad na moje grow dzieki za pomoc i pozdrawiam z farcikiem
Recommended Posts