digger Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 dzis podlane dodalem ukozeniacz 30ml na 11l wody ph 6.5 nastepnym razem dodam foteczki z troszki lepszej kamerki pozdro i z farcikiem
digger Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 siemka wszystkim dzis podlalem dziewczynki dodalem polowiczna dawke nawozow i stwierdzam ze wszystkie zaczely piekne flo wiec od dzis licze pierwszy dzien flo
Macky Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Zdrowe i ładne ale fotki tragicznej jakości
digger Opublikowano 12 Października 2014 Autor Opublikowano 12 Października 2014 sorry ze takiej kiepskiej jakosci zdiecia ale postram sie o lepsze zdiecia na przyszlosc a narazie mam pytanko odnosnie podlewania teraz widac ze 1 literka na 3 dni juz nie wystarcza wiec bede dodawal 2l na sztuke dalej co 3 dni teraz pytanko co myslicie o takiej rozpisce canna terra flores 155ml ryzotonik 15ml cannazym 60ml boost 50-100ml mysle dodawac nawozy co drogie podlanie przez 2-3 tyg az bedo gotowe do pk13-14 jak ktos ma jakiez rady lub pomysly pisac wszystko zostanie przemyslane i wykozystane pozdrawiam i z farcikiem
Macky Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Jako że lecisz na nawozach Canna powinieneś znać te strony, radzę poczytać wskazówki dotyczące pk i boosta. Canna Terra Kalkulator substancji odżywczych Stosuj się do zaleceń producenta, jak nadal nie będziesz pewny pisz śmiało
digger Opublikowano 13 Października 2014 Autor Opublikowano 13 Października 2014 Jako że lecisz na nawozach Canna powinieneś znać te strony, radzę poczytać wskazówki dotyczące pk i boosta. Canna Terra Kalkulator substancji odżywczych Stosuj się do zaleceń producenta, jak nadal nie będziesz pewny pisz śmiało dzieki sliczne za pomoc ja juz uzywam tego kalkulatora na kwitnienie i nie wiem co wczesniej bylo nie tak tylko 4 tdzien zmieniam i dodaje pk13/14 tylko raz samego bez zadnych odzyweki przechodze do tygodnia 5 i tak lece do konca palenie calkiem nie zle ale ilosc lipa z 2x600w i takiej przestrzeni powinno byc troszki wiecej nie wiem co juz robie nie tak dzis nawet kupilem nowy ph miter i plyn do kalibracji zobaczymy co teraz z tego wyjdzie postaram sie o lepsze zdiecia i prosze o pomoc i czymanie mojego gl na oku dzieki sliczne pozdrawiam i z farcikiem
Macky Opublikowano 13 Października 2014 Opublikowano 13 Października 2014 Wina małego wyniku to nie zawsze złe warunki, czasami to wina genów, zasadź jakieś Haze, np. Super Silver Haze one dają pokaźne wyniki. Więcej roślin tam upchać da radę, jeżeli cenisz sobie smak to przeżuć się z mineralnych nawozów na organiczne (BioTabs). 1
dwa pyski Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 ......tak jak Vito pisze znajdz odmiany ktore daja duzy plon potrzymac wiecej na wegu i wynik lepszy bedzie kiedys..... Vito sprobuje organicznych nawozow jak polece skoro pisasz:) ze poprawiaja smak znaczaco....z fartem...
digger Opublikowano 15 Października 2014 Autor Opublikowano 15 Października 2014 5 dzien flo podlane po 2l na sztuke ladnie zaczynaja robic kwiatki mam nadzieje ze jeszcze troszki nurosna bo strasznie maluchy z nich i wydaje mi sie zmow byc kaszan ale nie ma co zapeszac i do zeczy dodalem dzis nawozy canna terra flo 140ml /rizotonik 15ml/canazym 55ml/boost 100ml/ na 22l wody mam nadzieje ze beda efekty sorry za kiepskie zdiecia ale znow zapomnialem kamery pozdrawiam i z farcikiem
Recommended Posts