Macky Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 A ja uważam że to przez ziemię która jest dosyć mocno nawieziona Można dać im połowę dawki cannazym.
digger Opublikowano 22 Września 2014 Autor Opublikowano 22 Września 2014 siemka pany mialem maly rympal ktos wykrakal mi tu na poczatku zawisli mi helikopterem wczoraj nad chata dobrze ze na fajeczke wlasnie wyszedlem i ich przypalilem cicho im to smiga w domu ich wogole nie slyszalem ale grow byl wylaczony tak ze ciezko powiedziec czy to konkretnie o moja szopke sie rozchodzilo ale nie ma co ryzykowac ale ja to zawsze mowie ze jest wyjscie mam koleszke palacego tez dosyc duzo wiec rozbilem u niego moj stary namiot 120/120/180 jedna 600w wentyl i czujnik wentyl i wegujemy dalej dodam ze byly bez swiatla 24h mam nadzieje ze cos sie nie popiepszy narazie wygladaja calkiem dobrze ale co bedzie dalej mam nadzieje ze koleszka sie zgodzi na wiekszy namiot jak nie to bede musial wyrzucic kilka kszakow jade zobaczyc co sie dzieje za 2 dni bo narazie praca pozdro i z farcikiem
Macky Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 pl system prowadzi do ogromnego stresu... Helikopter policyjny czy zwykły ? Lepiej faktycznie na jakiś czas wyłączyć szopkę. Jednorazowo nic się nie stanie.
digger Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 rozbilem nowy namiot u ziomeczka 180/140/250 troszki sie postresowaly dziewczyny ale juz odbijaja leje po litrze na sztuke co 3 dni i co drugie podlanie ukozeniacz w polowicznej dawce mam w planie przelaczyc je w przyszlym tygodniu i zaraz przed przelaczeniem zrobic lst i mam nadzieje ze zdaza sie rozkrzaczyc podczas dedukcji i do pelnego flo zacznie juz sterczec duzo patykow dodam zdiecia niedlugo mam nadzieje je cos z tego wyjdzie pozdrawiam i z farcikiem
Macky Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 No to czekamy na foto Przy namiocie 180 można się pokusić o puszczenie wolno, ale to Twój ogródek
digger Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 No to czekamy na foto Przy namiocie 180 można się pokusić o puszczenie wolno, ale to Twój ogródek boje sie ze nie zapelnia miejsca a z lst moga sie ladnie rozkszaczyc czy moze raczej to ja zle mysle czekam na rady kazdy gram na wage zlota pozdrawiam
Ambasadorka Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Busz gwarantowany, ale z jakim efektem
Toksyna Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 Ladne zdrowe gęste krzaczki. Flo licz od dnia pojawienia się pierwszych oznak kwitnienia.
Recommended Posts