Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Przejazd w dwie strony będzie kosztował jakieś 500 zł. Na Amsterdam radzę mieć jakieś 100 euro bo wiadomo co się tam robi :D polecam to miasto nocą. Zaje**ste widoki.

Bless! :ganja::peace::peace:

• Replies 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

A ja bym chciał spytać czy nie ma ktoś pokoju do wynajęcia, gdziekolwiek w Holandii? ;)

Opublikowano

pokoju nie mam tani jest w centrum amsterdamu hostel nie pamietam jak sie nazywa w samym centrum za de beurs kolo coffeshop babylon za 14 euro na dzien ale jest to miejsce w pokoju. z praca w holandii jest teraz ciezko najlepiej jak mowisz po holendersku to cos znajdziesz nie znajac dobrze jednego z jezykow angielski holenderski niemiecki to nawet nie jedz.zeby znalezc prace musisz mowic plynnie w namiocie mozna spac ale gdzie go bedziesz trzymac jesli pojedziesz sam. jechalem z krakowa do amsterdamu pociagiem z przesiadkami w poznaniu i berlinie kosztowalo mnie to dokladnie krakow-poznan 23 zeta ulgowy poznan-berlin 107 zeta i berlin amsterdam 112 euro sa busy z polski i autobusy eurolines za jakies 50-90 euro do amsterdamu i innych miejsc pokoj w amsterdamie mozna wynajac za 300 euro

Opublikowano

Mr.ThC, dzięki wielkie za info, a jak myślisz, mówię dosyć dobrze po angielsku, nie płynnie ale komunikatywnie, niemieckiego i holenderskiego nie znam, mam doświadczenie jako szpachlarz ;p znalazłbym jakąś robotę w tym kierunku? Albo jakąkolwiek, zmywak, sprzątanie czy coś tędy?

Opublikowano

markolus, tyle wie każdy, ja chcę znać obecną sytuację na rynku pracy w tym kraju od osoby która tam mieszka, nie chcę jechać w ciemno, bo tak się mówi: e stary znasz język to sobie poradzisz, mój kumpel na takiej podstawie pojechał do Irlandii, wrócił po dwóch tygodniach, załamany i w ciężkim szoku. Nie chcę pójść w jego ślady.

Opublikowano

pnomyslcie troche, nikt wam nie zagwarantuje ze przyjedziesz do holaadii, umiesz to i to i znajdziesz juz prace. wszystko sie okazuje na miejscu, na co cie stac i na jakie jest zapotrzebowanie procownikow w okolicach gdzie przebywasz !!!

mozesz umiec miec wiele rzeczy a i tak np. wyladujesz z józiem co jedynie gimnazjum skonczyli i zero jezyka na szklarni przy pomidorach ;pp

Opublikowano

Nie rozumiem, po co jechac tak na pałke skoro ma sie obawy, jest mnustwo biur posrednictwa pracy, równiez z biurami w PL. Sam byłem z takiego biura w Holandii, zakwaterowanie w domku (30m obok morza), nie płaciłem za zakwaterowanie.

:joint:

Opublikowano

FYAH, pracowałeś legalnie, na umowę? W jakim charakterze? Jakieś wymagania? Płaciłeś za transport? Opisz coś dokładniej a nie, powiedział co wiedział ;) i od razu poleć to biuro :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Nowe tematy

• Nowe posty

• @Rysiu już wszystko ładnie powychodziło mógłbyś doradzić ile procent 250w ustawić i ile godzin z początku.. nie chciałbym przesadzić 🙂 przy 100w zawsze max
    • Ja mogę polecić ten sklep tzn kiedyś się w nasiona tam kupiłem i do oferty doszedł jeden rodzaj grzybków (nie wiedziałem co to i nie nazywało się magiczne grzyby i nie wygladalo na to ) a teraz patrzę mnóstwo tego 🙂 a wysyłka Tania za granicę  https://www.linda-seeds.com/de/zauberpilze-magic-mushrooms
    • Dziękuję a co do czarnych miejsc to mikroskop ma oświetlenie i to nie wynika z braku światła a zdjęcia są jakie są bo ciężko mi ująć ze złamanym statywem 🤣 ale np to i czegoś takiego jeszcze nie spotkalem   A dla porównania to foto z mojego
    • Wygląda dość dziwnie, plamek czarnych na zdjęciach nie widać. Ale może topy są czymś zainfekowane jak są plamy.
    • Update. Dzien 33 ponad ziemią. Cholerna Malinka miała na sobie mącznik, za późno się zorientowałem i robactwo zdążyło przeskoczyć na moje Panie zanim wystawiłem Malinke na zewnątrz greenhouse'u.. niestety będę musiał chyba poczytać i zainwestować w jakieś skuteczne i nieszkodliwe opryski, bo raczej żywego łowcy nie wsadze do tak małego pomieszczenia. Chyba że jakieś owady coby je zjadały..  ale z tym może być ciężko ze znalezieniem w UK. Ale o tym w kolejnym updejcie 🤣.  Z wyłączeniem mącznika Panie zapitalaja jak oszalale mimo tego że słońca w tym tygodniu prawie niema, no cóż, wychodzi na to że mogłem je wcześniej wysadzic pod słoneczko. Od poprzedniego update dostawały samą wodę, od jutra znowu będą nawożone, Grapefruit (ten najwiekszy) będzie dostawal już mieszankę na kwitnienie, canna Flores, boost, cannazym, rhizotonic i PK za tydzień. Pozostałe Jacek (średni) I Blueberry Berry (najmniejszy) ciągle na canna Flores, rhizotonic i cannazym, w tym tygodniu dodam jeszcze do niekwitnacych canna boost.  Grapefruit zaczyna kwitnąć aż miło 🥰.  Reszta się ociąga, chociaż wg producenta powinny mieć prawie ten sam czas zbioru 🤧. Oby niebylo podobnie do mojej amki 2k19 której czas 'od nasiona do zbioru'zamienil się na czas kwitnienia od początku do końca 😅.  Jeżeli znacie sposoby/walczyliście z macznikiem lub/i mszycą chętnie przyjmę podpowiedzi co robić i czego unikać przy eksterminacji tych pasożytów.  ://Edit Cóż grzebałem i wygrzebałem:
  • Gallery Statistics

• Images
      64,2 tys.
    • Comments
      1,3 tys.
    • Albums
      1,9 tys.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+