Skocz do zawartości
nasiona marihuany i konopi w thc-thc

growshop grower.com.pl

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Canopy Growth Blood Orange Kush
Blood Orange Kush 29 % THC (utrzymana w widełkach 26%-31%) to potężna w działaniu odmiana z genetyka odmiany Tiger Cake. 
Powstała z krzyżówki szczepów Lemon Kush x Guava Kush. Czyli mamy do czynienia z indiką, która daje ogromne medyczne właściwości. Ja osobiście używam jej podczas bolesnych neuralgii kręgosłupa. Idealnie obniża napięcie mięśniowe i dosłownie wbija w fotel. O jakość i końcowy produkt dba kanadyjska matka Spectrum Therapeutics która zawsze dowozi wysoką jakość swoich suszy. 
IMG_7070.thumb.jpeg.be63f71fe45494829c383045d505bfb4.jpeg

Zapach intensywny, lekko 🍋 cytrusowy w większej mierze ziemisty nawet przechodzący w skunkowe 🦨 piżmowe i ziemiste nuty. Odmiana zdecydowanie i absolutnie nie dla amatorów - jak ja bym zapalił taki materiał 25 lat temu jak miałem pierwszą styczność z trawką kupowaną na szufladki to bym chyba zwariował. Nawet dziś po tylu latach „w sporcie” potrafi mnie poważnie zmiażdżyć. 

W aptekach dostępna jest w opakowaniach 5g i 15 g przy czym średnia cena za to większe opakowanie to 620 zł (w dobrych aptekach ;)) BOK29% to jedna z najsilniejszych odmian dostępnych na rynku medycznej gandzi. Ja stosuje ją wyłącznie wieczorem jak już nic nie muszę 🙂 Biorąc pod uwagę dużą jej dostępność i przystępną cenę, warta spróbowania. Ja kończę 4 paczkę i na pewno przy następnych receptach poproszę o jeszcze kilka do domowej apteczki 🙂 

Poniżej łapcie wzór recepty jakby lekarz mówił że on nie wie jak ma wypisać 😎

IMG_7074.jpeg.ac2d075ed4b00072b1132e24aef000da.jpeg
Pozdrawiam 🫡 🙌✌️😮‍💨😶‍🌫️💨💨💨 i zapraszam do podzielenia się swoimi doświadczeniami z tą odmianą. 

Edytowane przez ZielonyKazek
Literówki w tekście