LepiSie Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Nie chcę Cię straszyć ale jeśli mieszkasz w UK to na 99% wyłapiesz przypał. Juz nie jedną taką szopkę helikopter/dron z kamerą termowizyjną znalazł. Po prostu ściany tej szopki na kamerze będą się palić na gorąco. W PL takie coś przejdzie na 100% ale nie w UK. To tyle z mojej strony życzę powodzenia
Gość bongson Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Lepisie ma racje co do UK, ale w PL tez musisz uważać jak otworzysz drzwi to cale osiedle zapłonie. U mnie w okolicy CBŚ wpadło do domku jednorodzinnego w lesie dwa pietra w donicach wiec trzeba uważać zawsze na większe projekty. z fartem kolego
digger Opublikowano 8 Września 2014 Autor Opublikowano 8 Września 2014 dzieki pany za dobre rady juz 2 uprawki polecialem na tej szopce bo szczeze nie mam innego miejsca a co do helikoptera mieszkam nad wojskowa strefa treningowa i panowie bawia sie tu odzutowcami od 5 lat tu mieszkam i nie widzialem jeszcze chelikoptera a nastepny budynek zamieszkaly to jakies 500m tak ze moze jakos przejdzie pozdro i z farcikiem 08/09/14 cala 11 wyskoczyla z ziemi narazie podlewam mineralkom a za kilka dni juz ph 6.5 reguralnie dodam fotkin jak troszki podrosnom pozdrawiam
Norbi Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Taką szopę to ja rozumiem Oby bez lipy było, powodzenia
digger Opublikowano 10 Września 2014 Autor Opublikowano 10 Września 2014 4 dzien wega dodalem ukozeniacz polowiczna dawke 5ml na 2.5l wody ph 6.5
Toksyna Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Wszystko ladnie zdrowo i elegancko. tak trzymaj a na koniec będziesz bardzo zadowolony:-)
Recommended Posts