syn Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 4 minuty temu, Pasjonista napisał: Lepiej nie bedzie i gorzej juz nie powinno byc Ciekawe od czego to zależy...
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Np. od czestotliwosci robionych aktualizacji
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) A tak do rzeczy to 1.Apetyt 2. Trudno cos podpowiedziec bo jak i nielad w boxie tak i nielad w prowadzonym GL. Co lales lejesz ile kiedy co i jak Wrozbitami nie jestesmy A wiele informacji jest dostepnych tu na forum, sa i poradniki i inne ciekawostki Edit ale mimo to twoje krzaczory jak na auto to wygladaja mega zajebiscie i odmiana tez dobrze trafiona. Tymi lekko zoltymi egzemplazami bym sie nie przejmowal Edytowane 6 Marca 2018 przez Pasjonista
syn Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 O 03/06/2018 o 16:01, Pasjonista napisał: A tak do rzeczy to 1.Apetyt 2. Trudno cos podpowiedziec bo jak i nielad w boxie tak i nielad w prowadzonym GL. Co lales lejesz ile kiedy co i jak Wrozbitami nie jestesmy A wiele informacji jest dostepnych tu na forum, sa i poradniki i inne ciekawostki Edit ale mimo to twoje krzaczory jak na auto to wygladaja mega zajebiscie i odmiana tez dobrze trafiona. Tymi lekko zoltymi egzemplazami bym sie nie przejmowal Podlewam cały czas co drugi dzień czyli kiedy donice sa lekkie, pożywką z pół dawka ukorzeniacza rhizotonic, pełną dawką nawozu na kwitnienie terra flores i pół dawką big bud; Ph 6.2; temp. 26 st. max 28 st. Wilgotnosc max 45 % chyba wystarczy taką wilgotnosc na kwitnienie?
syn Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Zastanawiam sie wyciac dolne odrosty z kwiatami do których nie dochodzi światło. Ma to sens czy jednak zostawić?
Dzik Opublikowano 9 Marca 2018 Opublikowano 9 Marca 2018 Ma sens wyciąć co niepotrzebne. Plonu z tego i tak nie będzie.
syn Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Opublikowano 10 Marca 2018 Apropo wyżej wspomnianego apetytu. "Im większa roślina, tym więcej nawozu będzie potrzebowała. Zauważycie, że dając wciąż tę samą dawkę nawozu, w pewnym momencie liście zaczną żółknąć. Roślina jasno pokazuje wam, że potrzebuje więcej jedzenia. Dawka (moc) waszego nawozu musi zostać zwiększona lub częściej podawana." Nie jestem pewien dlatego pytam czy to może być niedobór Azotu? Najwięcej azotu spośród dodawanych przeze mnie nawozów zawiera Terra Flores - 2% + 0,6 rhizotonic.
syn Opublikowano 13 Marca 2018 Autor Opublikowano 13 Marca 2018 Dzień 64 Tam gdzie był niedobór magnezu dodałem Cal Mag Xtra, trochę już poprawiły swój wygląd. A ja niestety w dalszym ciągu mam problem z diagnozowaniem niedoborów hehe ciężko mi odróżnić brak azotu od braku magnezu. Mam troche problem z odróżnianiem kolorów... No ale nie poddaje się Jak myślicie długo jeszcze?
Pasjonista Opublikowano 13 Marca 2018 Opublikowano 13 Marca 2018 Na oko ciezko okreslic , zrob zbizenie trichomow ;-) A te kropki na lisciach w albumie to wapn. Ale sprawdz dla ciekawosci jakie ma Ph woda wyplywajaca przy podlewaniu
Recommended Posts