Gerald Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) 81 dzień uprawy, 52 dzień kwitnienia Generalnie wszystko stabilnie. Te liście, które pożółkły lub posiniały w dolnych i środkowych partiach takie już pozostały. Reszta zdrowa i zielona. W poprzedni weekend podałem herbatkę kompostową. Dwa dni później wszystkie roślinki zaczęły na raz połyskiwać ośnieżonymi Trichomami. Nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy herbatka przyśpieszyła proces. Dotychczas większość z nich była przeźroczysta a tu nagle większość stała się mleczna. Tak to wygląda: CBD Kush: Durban Poison Jest największy. Łodygi wygięte w łuk, ledwo się trzymają pod ciężarem topów. Jack Herrer Legendarny Jack Herrer najsłabiej mi wyszedł z pełno-sezonowych AK472 Auto Edytowane 9 Listopada 2017 przez Gerald
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 na Durbanie bananki więc pęseta w rękę i rwij je.
Gerald Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 10 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: na Durbanie bananki więc pęseta w rękę i rwij je. Masz na myśli żółte, suche liście?
Grower Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Godzinę temu, Gerald napisał: Masz na myśli żółte, suche liście? Bananki zapewne chodziło że męskie jajka się pojawiły
Gerald Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 6 minut temu, Grower napisał: Bananki zapewne chodziło że męskie jajka się pojawiły Gdzie wyście to wypatrzyli?
Macky Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 SmakMaroca ma dobre oko banany o tutaj ładnie widać: Zaglądałeś do roślin jak spały ? Miały jakieś zaburzenie snu ? Może masz jakąś diodę która świeci w nocy ? Albo taki gen... Czasem jak genetyka jest stara to roślina automatycznie wywala banany w celu naturalnego przedłużenia gatunku.
Gerald Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Opublikowano 5 Listopada 2017 Acha... czyli to jest to. Regulator/termostat spirali grzejnej ma diodę, która świeci w nocy. Dokładnie nad topami Durban Poison. To by było jakieś wyjaśnienie... Usunę je, ale tak z ciekawości: czym grozi pozostawienie tych bananów?
rooky Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 on urosnie i peknie i pylek sie wydostanie z niego na topy i wszedzie gedzie dostanie sie do topow pylek powstana nasiona i z ttego co wiem topy straca na mocy
Macky Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Musisz pozaklejać taśmą wszystkie diody, wszystko co świeci...
Recommended Posts