Scooby-Doo Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2017 @Dzik & @SmakMaroca999 - no co napisać Pany ? Nic , mówi się trudno. Awarii światła nie było , stresu też nie miała - zabaw , typu przerywanie nocki też nie. Musiał się trafić jakiś lipny gen i tyle - na początku uprawy , gdy zaczęła się określać , pisałem że ma dziwne preflowery - podobne do męskich z których wyłaził pojedynczy pistil. Później gdy flo przyśpieszyło , nie sprawdzałem co jest grane , bo z tego co zerkałem - od czasu do czasu , ale zawsze to nie działo się nic niepokojącego. Niedojrzałe sionka są głównie w małych kwiatkach na dole. Wszystkie boczne i prawie cały główny są OK - napisałem prawie cały główny , bo na czubku głównego zauważyłem kilka "podejrzanych" kielichów bez pistili a w środku były małe sionka. Nie jest ich jakoś bardzo dużo , no ale są. Nie załamuję rąk , ale myślałem , że moja ostatnia uprawa przed przerwą będzie elegancka - a będzie taka sobie @Pandafriend - z tego co wiem to Bulk powinien mieć dość stabilną tę odmianę - uprawiałem ją już kilka razy , zawsze od Bulk'a i nigdy problemów nie było. Do teraz Dzięki Panowie za komentarze i Pzdr
Rower85 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Siema.Kolejna herma, nie przypadek.Obstawiam ze panel jest winny.
Scooby-Doo Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Bez komentarza "znafco" miodu w uszach
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Rower85 ale bredzisz nie wypowiadaj się albo zamilcz jak masz takie farmazony pier....ć :D
Rower85 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Czyli lepiej wmieszac sie w tlum i przyklepac "geny" i znowu "geny". Panel, to moze byc przyczyna.Czy ufacie tak bardzo chinskiej technologi? Moze lokatorzy zagladaja w nocy?
Scooby-Doo Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 Taaa , uprawiam pod nim prawie dwa lata...były dwie hermy i wina panelu. Chłopczyku malinowy , radzę odstawić butapren I wypad z mojego wątku
Rower85 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 To sie popisales .Porownaj moje,a swoje plony teraz wiemy czym sie raczysz
Dzik Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Rence opadajom @Scooby-Doo masz panel zmiany płci? ;-)
Scooby-Doo Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Dzik - witamy w krainie gdzie logika ginie Ten cały rower jest tak "udany" że nie sposób go nie lubić nawet z samej troski o jego zdrowie psychiczne - widać , że jest w formie z cyklu - Lot rowera nad kukułczym gniazdem
SmakMaroca999 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Rower85 to wez nam pokarz choc jednego automata w twoim wydaniu bys zebrał z niego 50g.Pamiętam jak się tu pojawiłeś i jakoś mega plonów nigdy nie widziałem.Uważaj by u ciebie kiedyś nie trafiła się taka roślina bo w tych czasach coraz więcej takich w bankach a pamiętaj ze karma wraca :) @Dzik też chcem taki panel co zmienia płec nie będę musiał mieszać chemi na STS nie wiem skąd takcy ludzie się tu biorą właśnie tacy osobnicy zanizają poziom forum A tu smoki z galerii tego pana hahahah
Recommended Posts