Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Mam balast elektroniczny regulowany. W instrukcji jest, że on działa tylko z żarnikami 600W. Jest z bosterem, ale żarnika 660W nie ma. XD

Opublikowano
10 godzin temu, Nowy84 napisał:

Mam balast elektroniczny regulowany. W instrukcji jest, że on działa tylko z żarnikami 600W. Jest z bosterem, ale żarnika 660W nie ma. XD

Tyle że działa z żarnikiem 600W pod warunkiem że ustawisz na 600W, jak skręcisz na 250W, 400W to musisz każdorazowo wymieniać żarnik.

Opublikowano
4 godziny temu, ja72 napisał:
14 godzin temu, Nowy84 napisał:

Tyle że działa z żarnikiem 600W pod warunkiem że ustawisz na 600W, jak skręcisz na 250W, 400W to musisz każdorazowo wymieniać żarnik.

nie, balast 600W z żarówką 600W można regulować w każdą stronę, czyli żarówka wytrzyma i 660W oraz spokojnie można zmniejszyć moc na 250W. Od wielu lat tak robię na różnych balastach i różnych żarówkach (600W).

• Like 1
  • Upvote 4
Opublikowano
5 godzin temu, Vito napisał:

nie, balast 600W z żarówką 600W można regulować w każdą stronę, czyli żarówka wytrzyma i 660W oraz spokojnie można zmniejszyć moc na 250W. Od wielu lat tak robię na różnych balastach i różnych żarówkach (600W).

tez tak robie z hps, ale co powiesz na mh ? jak zarowke mh 600w skrecilem na 400w wystepowalo wyraznie miganie smiatła. 

Opublikowano
59 minut temu, Buddah Grow napisał:

tez tak robie z hps, ale co powiesz na mh ? jak zarowke mh 600w skrecilem na 400w wystepowalo wyraznie miganie smiatła. 

Bo MH sie nie da. Przynajmniej tak jest napisane w instrukcji przy moim balascie. 

• Upvote 1
Opublikowano

19 kwietnia rośliny przeszły druga turę treningu. Czyli lekkie LST. 

Niestety mix odmian robi swoje i w namiocie strasznie nierówno. 

Nie nastawiam się na jakiś zawrotny wynik końcowy. 

Przełączyłem również światło na 12/12.

IMG_20200421_103709.jpg

• Upvote 1
Opublikowano

Czemu nie stosujesz super croppingu ? Mógłbyś zapanować nad wielkości poszczególnych roślin. Sam mam zwykle mix odmian, ale udaje mi sie nad nimi panować.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+