LED COB 2x280W | Dinamed, Royale Haze, Tangerine Dream, Critical Kush, CBD Skunk Haze, Deep Mandarin...
-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez JaAdik · Opublikowano
Dzięki za informacje mam nadzieję że będzie chociaż coś podobnego i jakoś mocno mnie nie zrobili w banbuko -
Przez Pinokio · Opublikowano
Tak dla ścisłości żebyś wiedział. Odmiana Critical +2.0 auto była produkowana przez firmę dinafem. Ten seedbank został zamknięty w roku 2020, info: https://ufoseeds.com/nalot-na-dinafem-czy-to-koniec-branzy-nasion-marihuany/ i od tamtej pory to co jest na Polski rynku, to tylko skopiowana nazwa tej odmiany. Faktycznie polskie sklepy wysyłają "jakieś nasiona pod tą nazwą". Swoją drogą polskie sklepy to mistrzowie w tej dziedzinie, kopiują masowo nazwy odmian i coś tam wysyłają. Polecam również poczytać temat: Coś ci tam wyrośnie ale nie licz na to że będzie to Critical +2.0, bardziej będzie to coś co sprzedawca przepakował do swojego opakowania z napisem Critical +2.0. -
Przez JaAdik · Opublikowano
Siemka właśnie zaczynam swoją przygodę z roślinkami Zakupiłem Growboxika 100x100x200cm Zamówiłem już nasionka podobno dla początkujących a dokładnie to Critical + 2.0 AUTO ziemię mam Biobizz light mix Wiec teraz czekam aż przyjdą mi nasionka i zaczynam zabawę jak możecie doradźcie mi czy warto kupić do tej ziemi włókna kokosa aby pomieszać z ziemią oraz czy kupować nawóz a może nie ? Chciałbym abyście mi pomagali przy moim pierwszym razie Będę wdzięczny za każdą pomoc 😄 Oczywiście wszystkie fotorelacje będę udostępniać a jak się uda to się przyda dla kolejnych amatorów jak ja 😄 -
Przez Macky · Opublikowano
Trimming i curing to podstawa bez tego będzie pachniało jak siano ścięte na łące. -
Przez Jebaniec · Opublikowano
Siemano, uszczypnąłem sobie ostatnio topka aby wysechł zobaczyć czy coś kopnie, zauważyłem że po wyschnięciu stracił zapach zupełnie i pachnie jak po prostu trawa. Chciałbym zrozumieć dlaczego tak się dzieje ?
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts