Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Przy tylu kwiatkach lupa w reke i sprawdzaj trichomy . Moze niektore juz dzisiaj sa gotowe. Mozesz poscinac gore i dolne jeszcze zostawic, ale pierw trichomy. Fajnie popuchly , bez chorob ,bez robactwa, pogratulowac.
fazawzrostu Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ale plantów, stary podziel się troszkę ^^
syn Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Dzień 105! Koniec tego dobrego. Nie wszystkie kwiaty mają bursztynowe włoski ale większości mają. Jednak zdecydowałem ściąć wszystko na raz, ponieważ nie mam miejsca i musze suszyć w boxie. Bardzo długo to wszystko trawało. NIedługo wrzuce wynik
Dzik Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Dobrze widzieć że ci się powiodło. Ładny las.
mr.mxyzptlk Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Fantastycznie, pogratulować. Otrzymałś te upragnione 50 z krzaka ? pozdrawiam
Pasjonista Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Będzie wynik czy można dać do zakończonych. Jeszcze raz Gratki , mega to na koniec wyglądało po trymowaniu.Na przyszlosc to więcej donic możesz tam zmieścić dużo wolnego miejsca było
syn Opublikowano 11 Maja 2018 Autor Opublikowano 11 Maja 2018 Czołem! Udało się :) Przede wszystkim ślę dziękówki dla Was wszystkich za wsparcie przy tym projekcie. Wszystkiego wyszło 1140g. Plon bardzo lekki 1 g wygląda jak 2 g. Topy nie są zbite, suchary takie. Podobno pełnosezonówki mają bardziej zbite od automatów. Kolejny projekt pełnosezonówki.Mam wrażenie że te większe suchary lepiej klepią niż te mniejsze, pewnie dlatego, że są z niższych prati. Bardzo bardzo mocny cytrusowy zapach. Dobry smak :) Teraz wszystko trzymam w słoikach i co jakiś czas otwieram. Zastanawiam się czy nie wrzucić jakiś skórek od cytryny, żeby to niebyło takie suche, czy lepiej nic nie wkładać ? Przepraszam, że tak długo zwlekałem z upem, ale przez poniższy stan rzeczy troche się za bardzo rozleniwiłem ;)
Pasjonista Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Ja bym bez skórej słoikował. Szkoda , że topy nie zbite tak jakbyś chciał, ale wagowo fajnie to wygląda. W następnym projekcie chciałbym u Ciebie zobaczyc Sugar Black Rose ( Delicious seeds)- kwitnie w 52 dni , fajnie puchnie , topy twarde , fajna moc. Sam mam ją u siebie w klonach i pod koniec czerwca powinna być już gotowa .Jeszcze raz gratki Sugar Black Rose - 21 weg , 7 indukcja , 52 flo Uprawa w dwa miechy i 20 dni ( 80 dni od pestki)
Recommended Posts