mariola Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Z tego co czytam to możesz byc spokojny, pojda w gore podczas kwitnienia Moglbys tez dac swiatlo wyżej, ale nie sadze by to bylo dobre rozwiązanie. Tlustych topow zycze
syn Opublikowano 17 Lutego 2018 Autor Opublikowano 17 Lutego 2018 Wracam. Poniżej foty z ostaniego 1,5 tygodnia. Rośliny mierzą już 50-60 cm. U niektórych rośli dalej trwa faza wzrostu, niektóre już ładnie kwitną. Dalej podlewam 1 litrem na donice ale coraz częściej. Zrezygnowalem z systemu nawadniania, bo wezyki sie zapychaly i jedne rosliny dostawaly wiecej, drugie mniej. Chyba przez to, że niektore rosliny mialy za duzo wody, co mi sie potwierdzilo podnaszac ich ciezkie donice , to liscie powoli żółkneły różniły się od tych ładnie zielonych, które miały normalną wilgotnosc podloza. Moja pożywka to dalej ph 6,3 z pol dawka Rhiztonic'a. Zastanawiam się czy nie dawać już Canna Terra tym roślinom które już kwitną? Jak myślicie? Niektóre końcówki roślin trochę mi żółkną - czy przyczyną może być ciagle podlewanie od jedynego nawozu Rhiztonic? Nie wiem od czego może to być takie żółe? Obecnie jest dzień 39, temp. 26 st. i wilg. 55% w dzień, 19 st. 65% w nocy. Poniżej najaktualniejsze foty.
Medicaluser Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Pięknie rosną automaty ładny las się robi możesz zapodac nawóz na flo rosliny zaczynają kwitnąć będą potrzebować jedzenia.
Pasjonista Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Jak najbardziej nawoz na flo calkiem fajnie Ci idzie oby tak dalej
AfGG Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Godzinę temu, Pasjonista napisał: cdn.... ? fajnie by było zobaczyć efekty końcowe...
syn Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Witajcie Przepraszam, że taka długa przerwa, nic nie dodawałem bo miałem probelmy ze zdrowiem... Dzień 57 - troche nieład w boxie, przez chorobe nie miałem na nic wiecej sil niz ich podlewanie Mam taki problem że niektóre rośliny są żółtawozielone a nie jak pozostałe ładne ciemno zielone - czy to może byćbrak magnezu? Wczoraj zastsowalem Sensi Cal Mag XTRA Advanced Nutrients ale jeszcze efektów nie widać. Poniżej zdjęcie obrazujące o co mi chodzi.
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Super wyglada i wszystko dobrze robisz
syn Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 Teraz, Pasjonista napisał: Super wyglada i wszystko dobrze robisz A co ztym kolorem lisci?
Pasjonista Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Lepiej nie bedzie i gorzej juz nie powinno byc
Recommended Posts