Drugi Plan Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Jestem. wkur****m się.. na wszystkich drzewach był ten pasożyt, na jednym też był zdechlak. Został chyba tylko jeden plant, dwa takie niewyrostki zerwałem, i palę do dziś, z nich by i tak nic nie było. Wyniosłem kolejne 3 na drzewa, ale nie wiem czy ich czasem nie zniosę na ziemię... To ostatnie moje planty i chciałbym zeby coś z nich było bo w sumie dużo plantów zostało stracone. Tak więc zostalo: 2x no name nie ma zdjęć 1x chyba Kush na drzewie dodatkowo 3x White Russian na drzewie, które możliwe że zdejmę z powrotem na dół ;p na dole jest jeszcze 9 plantów w jednym miejsu chyba Ak'cze i miejscówa ostatnia na zdjęciach gdzie jest łącznie 7 plantów łącznie na obecną chwilę jak dobrze liczę, żyje 22 szt 3 planty z ostatniego miotu(niestety po 1nocy podgryzione przez slimaki), kolejne 3 na drzewach. _______________________________________________________________________________________________________________ Planty z wcześniejszego miotu, było 3 spoty, 2 ogrodzone, na ogrodzonych rosną planty, jeden był nieogrodzony, chyba 5 plantów, nie ma tam nic, nie wiem czy ślimaki czy dziki czy co.. Miejsce #1 Miejsce #2 __________________________________________________________________________________________________________ Jeszcze jedna miejscówa, na której coś się tworzy. tu są te 3 Ak które są na pierwszych zdjęciach. Pozdro i do następnego!
Miś Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Na ślimaki dobry ślimakol,albo inny badziew, takie niebieskie granulki
Drugi Plan Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 @MiśWiem, wiem, stosuje. Jedynie do tych trzech młodych nie sypalem,bo połozylem je na noc na łące i juz zdazyły oebać. A te pięć na spocie były to nie wiem czyjak sprawa,bo jedynie tam nie było ogrodzone.
Macky Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Z tym drzewem to hardcore, najlepsza nauka to doświadczenie Ostała się jakaś kwitnąca czy nic ?
Drugi Plan Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 No kurcze jedna została rośnie sobie póki co,bo była taka na boku całkiem,była coś pogryziony łożyska ale rośnie, powoli pokazuje preflowery. A z tyhym małych zostawiłem jedną na górze,ma dosc dobra mieszankę ziemi,worek włożyłem w worek foliowy żeby jakoś trzymało wodę,od dołu przebilem żeby nadmiar spadał. Do tego 2 butelki z królikiem w ziemi wiec nie powinno wysychac.jedyne o mi może jeszcze teraz zagrażać to ta je***a mysz ? Zobaczymy czy dojdą
Macky Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Masa roboty ale doświadczenia nie kupisz
Drugi Plan Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2017 O, a tu ten Jack Herrer, który to w połowie czerwca został wyniesiony z boxa na zewnątrz, wyglądał tak Ma na sobie dużo żywicy, bo już dużo przeżył jak na automata, dalej rośnie, kwitnie, nie wiem ile mu jeszce zostało, może dziś podleję go nawozem na kwitnienie, żeby w koncu napuchnął,myślicie że dojdzie czy to taki niedorobiony będzie?
Macky Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Coś z nim jest nie tak, ale ja bym podlał tym nawozem i zostawił puki pogoda pozwala.
Drugi Plan Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Up Drzewo: Nie wiem czy tu już sie ten szczur nie łapie bo złamana ta młoda, ale chyba z powodu podgryzienia. Coś z tym zrobić? Ostatnio wysiane, w miescu git ale dziki sie wjebały chyba i jednego nie ma w ogole jeden jest mini karzełek i ten kikut, z którego może coś jeszcze będzie, na wszystkich spotach posypałem na ślimaki. Spot #2 Spot #3 spot #4 Spot#5 Ten największy z ostatniego zdjęcia chłop, więc wyrwałem go i wyrzuciłem w krzaki obok. Pozdro!
Miś Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Chłopa zawszę na masło przerobić można
Recommended Posts