Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

to hemoafrodyta kontroluj i obrywaj jajka jeśli będzie większy ich wysyp wyyjeb ja i ugotuj sobie masło.To ze pochermiła to znaczy że miała gen w sobie a te duże róznice temperatur między nocą a dniem mogły to wywołać.Tak właśnie wygląda jak się hermi pierw jest kobita i nagle jeb!

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, zasobnik napisał:

wyjmę je z lodówki

Jak to fajnie brzmi :D 

Jak sie pojawia jajca to zrobil bym jak mowiliscie: wywalil, zrobil maslo (szkoda na marnowanie) i dosypal ziemi (przynajmniej bedziesz mial 2 syte rosliny). Czekam na raport z 18-stej.

Edytowane przez joka.menas
Opublikowano

No i po zawodach. Wyrwałem ją dosypałem trochę ziemi i siedzą już tylko sobie dwie w lodóweczce. Przeglądnąłem ją trochę i znalazłem jeszcze kilka jajec więc nie będę motał się w ich obrywanie. Na pozostałych nie widać nic niepokojącego, może poza tym że ten super skunk za cholere nie chce pokazać włosów

Opublikowano

@zasobnik za wczesnie się poddałeś trzeba było choć z tydzień poczekać czasem hermienie zanika lub wywala pojedyńcze jajka i czesto takie rosliny odwdzięczaja się wiekszym plonem.Tydzień przeglądania i rwania jaj i materiał na masło tez lepszy.

Opublikowano
38 minut temu, SmakMaroca999 napisał:

@zasobnik za wczesnie się poddałeś trzeba było choć z tydzień poczekać czasem hermienie zanika lub wywala pojedyńcze jajka i czesto takie rosliny odwdzięczaja się wiekszym plonem.Tydzień przeglądania i rwania jaj i materiał na masło tez lepszy.

Może tak. Lekko spanikowałem, gdyż pierwszy raz widziałem jajca u mojej kobitki ;)

Ale teraz patrząc, jak ta co została wygląda w porównaniu do tej co sama rosła od początku, to może i lepiej że już nic nie będzie jej przeszkadzać. Miernota delikatnie mówiąc ;):)

Jutro wieczorkiem dorzucę zdjęcia jak to wygląda bo aparat mi się rozładował :P

.Dzisiaj mija 20 dzien od przełączenia światła na 12/12, a super skunk nadal się zbiera i zbiera...

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+