jey2 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Co tu pisac pieknie sie patrzy na same fotki.
Pomidorek Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Gratulacje, ja bym je pewnie potrzymał dłużej... ale wyglądają fajnie, pewnie też będzie się dobrze chillować przy nich Gratulacje i smacznego!
mr.mxyzptlk Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Hej Czas na podsumowanie. Była to moja ostatnia "monouprawa" na tanich ziarnach. ogólnie jestem zadowolony ze smaku, mocy i ilości. jednak teraz, gdy już co nieco się nauczyłem, chciałbym znów poczuć tę satysfakcję jak za pierwszym razem, więc najpewniej, po krótkiej, zimowej przerwie, spotkamy sie wczesną wiosna w takim składzie.. strasznie chętnie popatrzę jak poszczególne odmiany dojrzewają, zmieniają się, różnią się.. A co do podsumowania.. około 500 grram suszu z 10 krzaczków, 2 były beznadziejne, miałkie, nawet nie było jak przeprowadzić porządnego trimingu. 2 wspaniałe, reszta spoko Część, około 140 gram trafiła do zabrudzonego słoja, i na topkach pojawiła się pleśń, ziom zaproponował water curring.. także działam.. dzięki wielkie za śledzenie, pozdrawiam i do następnego, być może będzie ciekawiej i przyciągnę wieksza waszą atencję. pozdrawiam
Dr Greenthumb Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 napewno musisz poprawić proces suszenia, wiatrak i ogrzewanie bezpośrednio na topy źle wpływa, za bardzo przyspiesza proces i nie pozwala na pozbycie się chlorofilu z topów - zapachu siana. wynik konkretny, rzeczywiście money maker. to do następnego 3m się.
Rysiu Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 No ładne karty w ręce To chyba jakiś poker królewski albo i coś więcej.
Pomidorek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 no wynik... chciałbym połowę z tego zobaczyć u siebie na koniec uprawy daj znać jak wyszedł water curring i czekam na następną relke
Recommended Posts