Scooby-Doo Opublikowano 12 Stycznia 2017 Opublikowano 12 Stycznia 2017 A nawet bardzo OKa Za jakiś czas , jak będę zmieniał lokum to z chęcią tam zamieszkam Jedziesz tak dalej Mordko Pzdr
Plantator Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2017 8 godzin temu, Scooby-Doo napisał: A nawet bardzo OKa Za jakiś czas , jak będę zmieniał lokum to z chęcią tam zamieszkam Jedziesz tak dalej Mordko Pzdr Wbijaj na bogato pod adres z pełnym ekwipunkiem ☺. Dzięki ziomuś ✋. Pozdro?
SmakMaroca999 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 piękny zagajnik ;) Będą syte szyszki :)
Pasjonista Opublikowano 13 Stycznia 2017 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Siema!!! Mega to wyglada , w tydzien taki postep, na 3 i 4 zdjeciu Mega lisc po srodku, jak łopata, zblizenie prosze. A co do koksow mnie kusi Dna&Mills. Pozdro
Dzielnicowy Opublikowano 14 Stycznia 2017 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja pier... Nie wiem co mnie berdziej poraża. Tempo w jakim rosną, czy to jakie są masywne. Tam z półtora kilo zioła wyjdzie. Skąd żeś wynalazł te APTUSy? Coś wcześniej o nich czytałeś, czy kupiłeś tak poprostu?
Plantator Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2017 22 godziny temu, SmakMaroca999 napisał: piękny zagajnik Będą syte szyszki Dzięki ✋ 19 godzin temu, Pasjonista napisał: Siema!!! Mega to wyglada , w tydzien taki postep, na 3 i 4 zdjeciu Mega lisc po srodku, jak łopata, zblizenie prosze. A co do koksow mnie kusi Dna&Mills. Pozdro Nieobcięte wiatraki żeczywiścietak wyglądają☺. 9 godzin temu, Dzielnicowy napisał: Ja pier... Nie wiem co mnie berdziej poraża. Tempo w jakim rosną, czy to jakie są masywne. Tam z półtora kilo zioła wyjdzie. Skąd żeś wynalazł te APTUSy? Coś wcześniej o nich czytałeś, czy kupiłeś tak poprostu? Jakby tu Dzielnicowy napisać , można powiedzieć że jestem coś na kształt grand master of Aptus wiem o tej firmie wszystko niemalże wszystko i powiem działa to co piszą ale jak w każdej firmie najważniejsze jest podawać odpoweidnie specyfiki w odpowiednim wieku rośliny i w Aptusie jest waże trzymanie się kilku zasad które zmieniają bardzo dużo. I co jeszcze moge powiedzieć dla mnie ważną a może najważniejszą częścią rośliny jest korzenie i specjalnie dbam o tą część rośliny bo uważam że jak roślina będzie miała zdrowy i sprawnie działający system korzeniowy to może pochłaniać większe ilości składników w stosunkowo krótszym czasie a co się bezpośrodnie przekłada na całą roślinę w każdym stadium jej życia .Poprostu jest silniejsza piękniejsza jednym słowem bardziej waleczna przez całe swoje życie.. Oczywiście warunki w pomieszczeniu muszą być jak najlepsze ale o tym niema co pisać. Widziałem je też w akcji i powiem źe z tego co przestudiowałem ponad 10 firm jeśli chodzi o ich cele , standardy, wyniki i filozofie i powiem że firmy które mogę Ja używać jest Aptus i AN są to dla mnie 2 najlepsze firmy choć AN nigdy nie używałem ale studjuje ich już troszkę czasu i mam chyba zamiar spróbować (takimam plan.). Ależ się rozpisałem? Pozdro?
Plantator Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam. Dzisiaj zakończyła się kilkudniowa posucha . Panny dostały Reg.3ml/10l,P-Boost3ml/10l,EC1.8,Top-boost3ml/10l, Folvic3ml/10l,ph5.7,sytem clean3ml/10l ito zostało przygotowane w ilości 140l. Kilka fociszy dla chętnych . Zobaczymy co się stanie po takim soku z gumijagód. Mam tylko nadzieje że już nie będzie szła w góre. Pozdro?
Toksyna Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Piękny las a Box wypchany po brzegi naprawdę zacny widokale widzę ze nie kwitną równo niektóre mają grube topy a inne dopiero je formuja. Troszkę kwitnienie się przyciągnie ale to dobrze będzie na co popatrzeć
zasobnik Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 zaje****y las! Przy kosie trza będzie chyba pomoc wezwać
Scooby-Doo Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Piękne, tłuste budsy się robią Majater w akcji i oko rozświetlone jak po koksie się robi na taki piękny widok Pzdr Ziooom
Recommended Posts