Macky Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Gratuluję zakończenia fotki wstawiasz klikając "wstaw inne media" w prawym dolnym rogu podczas pisania posta.
szalonyszaleniec Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ok dzięki. Spełniło się moje marzenie o randze Grower choć zastanawiałem się, czy z tą uprawę będę się kwalifikował. Dzięki Wrzucałem poprzez URL i wtedy nie było miniatur tylko duże foty. Teraz piszę jeszcze jednego posta, żeby zdjęcia były na ostatniej stronie i wszystko było bardziej czytelne. EDIT: chciałem wrzucić miniatury, ale jednak wrzucają się duże. Jeśli to skandal to sorki i upomnijcie mnie to postaram się to ogarnąć (liczę wtedy na wskazówki). Bo na starym forum był chyba taki guzik jak się pisało posta od załączania obrazków i robiły się miniatury, a tu jeszcze tego nie ogarniam, choć forum ewoluowało w dobrą stronę. zaległe foty #1: zaległe foty #2 (meta i finisz): EDIT: jak wrzucam całe foty (a nie miniatury) do posta to już chyba za dużo waży i dlatego się nie wysyła, więc chętnych i ciekawych odsyłam póki co znów do galerii: (zdublowały mi się niestety zdjęcia przy wysyłaniu, ale już je zgłosiłem) Pozdrawiam!
MrSmokeWeed Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Swoje to swoje i to się liczy GZ
Macky Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Teraz skrypt dostosowuje rozmiar zdjęcia na całą ramkę. Zdjęcia już ogarnięte.
Drwal Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Gratuluję finiszu. Następnym razem będzie lepiej
Recommended Posts