Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

Jak najbardziej pójdzie, tylko słabiej niż nominalnie. Na tej zasadzie działają regulatory obrotów(regulują napięcie). Ważne, żeby nie przekraczać nominalnego napięcia.

Opublikowano

Teoretycznie może się shermić, ale to nie jest takie proste :) .Musiałaby być naprawdę ostra burza, żebym wyłączył lampę, przeważnie to olewam, jeszcze nigdy nic się nie stało i szansa na to jest nikła, może zmienię zdanie jeśli kiedyś to się zmieni :)

Opublikowano

Czas na mały upik :D

Krzaczki mają już  bodajże 20dzień, odkąd siedzą w boxie.

Jedna z roślin najsilniejsza, pnie się do góry, początek dla każdej z Pań był słaby, bo światło było słabe, odkąd miają CFL ruszyły do góry.

Najsilniejsza! :happy:

11831695_690640064412919_677179001814903

Słabsza, ale mimo wszystko ładnie rośnie ;)

jiqvbu.jpg

ta ostatnia Pani niedawno zwiędła, łodyga była dosć słaba i ugieła się, była taka skłapciała..

Co z nią zrobić? Więcej podlewać, czy na razie nie lać wody, co i jak?

Temp. w boxie noc 15-20C/ dzien 24-28

wilgotność 40-65% Zamierzam podnieść szmatkami, które włożę do boxa.

Wodą podlewam raz dziennie, aż troszkę wody wycieknie na podtsawkę.

Co Panowie o tym myślicie, co zmienić? :)

post-43018-0-51063300-1438699882_thumb.j

post-43018-0-56939300-1438699890_thumb.j

Opublikowano

Ogólnie na początku czasami nawet i tydzień w środku jest mokro, a przesadne podlewanie powoduje masę problemów zaburza pobór tlenu, gnicie ja bym na przynajmniej 3 dni odstawil wodę. Nie masz ani strasznie wysokiej temperatury ani strasznie niskiej wilgotności żebyś musiał je aż tak dowadniac w tym stadium

Opublikowano

Najsłabsza roślinka, która, jak pisałem uwiędła, możliwe, że jej zgniły korzenie. Jakieś 3-4dni temu przewróciła  się, teraz sprawdzałem ją i całkowicie była oderwana od korzenia, ją włożyłem w waciki i troszkę ziemi, żeby pooddychała i lekko spryskałem waciki wodą, mimo to, nie sądzę, żeby puściła korzenie i odrosła. Później przekopałem ziemię w tamtej donicy i nie było widać w ogóle korzenia.

Ważne, że reszta ładnie się trzyma i leci do przodu :happy:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+