Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano

dobrze idzie  :big-joint:  No i schludnie prowadzony GL :D wszystkie info zawarte w kazdym up-ku, nietrzeba sie cofac do pierwszej str zeby zobaczy co i jak. 

Powodzenia  :zen:

Opublikowano

Super, jak wcześniej pisałem - mega miło słyszeć, że dobrze sobie radzimy ;) summa summarum stało się to moim nowym hobby.

Następny grow będzie zaraz po tym, mam 3 nasiona RQS Fruit Spirit i dokupię do tego jeszcze coś - może coś polecicie? - polecą do Air-Pot'ów. Myślę, że 4 krzaczki w 7.5 l Air Pot'ach będą miały wystarczająco miejsca dla siebie ;) jako że mam jeszcze sporo z zestawu BioBizz'a zostanę przy tym tylko kupię odpowiednią ziemię. Na dniach nowa wentylacja. 

Opublikowano

Tak myślałem, czekam na nowy wentylator bo bez nawilżacza uderza do 30*C bo straszne upały. Obawiam się jedynie o Herer'a przy braku nawilżacza - spodeczki w donicy wokół niego może dadzą radę - zobaczę też, może da radę przy niższej wilgotności.

Opublikowano

jak chciałbyś żeby jeszcze podrosły i wzmocniły łodygi dodaj jeszcze ma małą dawkę nawozu na weg.   ja np. dziś podlałem małą dawką 100ml wody( nawoz na weg. 2 ml na litr i  P/K 0,5ml)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+