bart85 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 bardzo ladnie wszystko idzie panel elegancko sie spisuje
maq0000 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzięki za ciepłe słowa ale chyba za wcześnie na to... mała niespodzianka, dziś przychodzę patrze oglądam a tu na kotach kuli, ktoś coś powie czy mi się schermiły czy to będą puste skrupki? kulki są twarde, po ściśnięciu wypływa biały miąższ .co w takim wypadku zrobić? Pomocy musze strzelić 4 wiadra na uspokojenie eh
Scooby-Doo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Faktycznie.....czy w porze nocnej robiłeś jakieś zabiegi ?
maq0000 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 w nocy nic nie grzebałem,ciemnia. była taka sytuacja że parę dni temu nie było prądu przez parę godzin co z tym zobić?? +czy - bo nie wiem czy line szykować
Macky Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Hermienie powoduje zaburzenie fazy nocnej, więc jak za dnia nie było prądu to nic nie powinno się stać... Ja stawiam że zmiana z HPS na LED dała taki efekt... Pestki obrywaj jak najszybciej i szukaj bananów... Roślinę trzymaj do końca, ale musisz cały box rozebrać i dokładnie umyć, a w szczególności mieszający, jego łopatki są całe w pyłku
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 przez kilka dni nie rozwina sie az tak nasiona roslina zaczela sie wczesniej hermic wiec obserwuj ja gdzie sypie banany.
Plantator Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 I jak sytuacja? Ciekawi mnie bo chce na flow ledy zamontować a wege lece na 400w mh. Czy przy zmianie z mh na leda mogą rośliny się hermić? Pozdro
Recommended Posts