Ambasadorka Opublikowano 1 Lutego 2014 Opublikowano 1 Lutego 2014 wygięła sie pięknie ku górze już wczoraj 1
Gość Bio Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 super cropping wskazany. Czekam na nastepne fotki. Pozdrawiam fotografa bo zdjecia przepiekne
Macky Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Najmniejszy Master Kush okazał się hermafrodytą, niedługo fotki. 1
Ambasadorka Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Master Kush okazał sie hermafrodytą Przekrój łodygi 1
drived.drived Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Szkoda, ale jest 1 plus, mianowicie SSH mają więcej miejsca hehe
Macky Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Opublikowano 2 Lutego 2014 Dokładnie, od razu inaczej poustawiane rośliny, ten mały i tak się ociągał, szczęście że ten duży Master Kush jest piękną damą Po 18 wrzucimy fotkę całego boksa jak teraz wygląda. Jutro następne treningi Super Silver Haze.
drived.drived Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Hehe czy mi się wydaje że WWB wolna wysokość boxa już się skończyła ? A jeszcze parę tyg flo . Ohhh będzie cięzko ale żeby nie było że nie mówiłem
ognistypieud Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Cześć Nie chciałbym stracić tego 'vip' przy swoim nicku , ale nigdy w życiu nie widziałem tyle perlitu w doniczce:D Tam pewnie tkwi jeden z sekretów na takie planty jak Wasze. Też tak spróbuje:) Zgaduje że bez treningu, bo przy tylu lumenach i tak prześwietla całą kostkę boxa i nie ma sensu, tak?Przepięknie to wszystko wygląda.
Macky Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Opublikowano 4 Lutego 2014 Hehe czy mi się wydaje że WWB wolna wysokość boxa już się skończyła ? SSH tak wysokość im się skończyła, codziennie jakiś szczyt teraz wyginam lub łamie Jak opróżnią ten zbiornik wyjmę je i ponaginam większość szczytów. ognistypieud mieszanka ziemia z perlitem 50/50, taka mieszanka bo wszystko jest w autopotach, cały czas mają mokro. Na początku brak jakichkolwiek treningów, chciałem pokazać że da radę wszystko złożyć i zostawić Master Kush zastopował wzrost i z nim nie muszę nic robić ale Super Silver Haze obydwa rosną wielkie, i rosną cały czas więc bez treningu się jednak nie obejdzie. Boks ma 2 metry wysokości, spokojnie by go przerosły
Recommended Posts