Esned Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Łam tego najwyższego lampe daj około 40 cm od szczytów i obserwuj 🙈 powodzenia
jimbeam Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Haha, jaka zgodność u wszystkich. Łodyga została złamana dzisiaj z rana a na powrót szczyt był juz mocno wygięty w stronę lampy, także dobrze to wygląda. Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez jimbeam 1
jimbeam Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) 72/33 Jakoś to idzie. Duzo liści na poziomie siatki jest oklaplych i zoltawych. Rwać czy nie rwać? Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez jimbeam 2
ichikaru Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Ja bym zostawił. Niech roślinka wyssie z nich to co zostało i same odpadną jak je dotkniesz. 1
jimbeam Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2020 83/44 Purple ostro zahamowal, ucialem mu ostatnio najniższa odnogę bo rósł taki mały siusiek a była już dosyć gruba. 2
Alicja Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Ładne krzaczki, chyba juz niedługo zbiory ? Chinska lampa, to pewnie z aliexpresu zamowiona? mogłabym prosic o linka :D ? Moja jest tez chinska, ale niestety nie daje rady az tak bardzo jak twoja :(
nerwus Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 52 minuty temu, Alicja napisał: Ładne krzaczki, chyba juz niedługo zbiory ? Chinska lampa, to pewnie z aliexpresu zamowiona? mogłabym prosic o linka 😄 ? Moja jest tez chinska, ale niestety nie daje rady az tak bardzo jak twoja 😞 nie lepiej ciutek więcej zainwestować w lampke i mieć spokojną głowe ??:)
jimbeam Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 28.04.2020 o 20:10, Alicja napisał(a): Ładne krzaczki, chyba juz niedługo zbiory ? Chinska lampa, to pewnie z aliexpresu zamowiona? mogłabym prosic o linka 😄 ? Moja jest tez chinska, ale niestety nie daje rady az tak bardzo jak twoja 😞 Łap- /admin - link do aliexpress wygasł/ Generalnie wczesniej byla darmowa wysyłka, dalem za lampę 9dych. Teraz widać dolar poszedł w górę i się odbija na cenach. Jak co masz na ali kupon od znajomych to obnizy ci 25zl jak powysylasz ludzia linka. Generalnie nie jestem do konca zadowolony z tej fotorelacji, myślałem, że będą bardziej szły do góry. Nie wiem czy to wina lampy czy może byc spowodowany nadmiarnym stresem, bardzo duzo obrywalem liaci, łamałem lodygi no i fimming. W dodatku chyba za wysoko siatka i to tez chyba źle bo porobiły się długie lodygi. Mam dwie kolejne pestki, będą szły bez stresu i nisko siatka, zobaczymy. 92/52 wale co podlanie 2nawozy bio grow i bloom. To juz 3x, a co.. no chcialbym tak do 3tyg ściąć Frisian dew, zobaczymy. Purple to nawet mysle jeszcze z poltorej miecha. 1 1
HanYs Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Mozesz podrzucic jakas fote miejsca na lodydze w ktorym byl robiony FIM? Ile odrostow ci wylazlo?
Recommended Posts