Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

T

Godzinę temu, Iskra napisał:

Ładnie wyglądają kloniki, ostatnio criticala od rqs ściołem jeszcze go palę będę zerkał na grow pozdrawiam.

Tez juz mialem te criticale pozatym ziomek chcial wy****c to szkoda mi bylo wziolem i jakos bede meczyl. 

Opublikowano (edytowane)

Siemaneczko zaloga zdjecie pogladowe ktory dzien weg nie wiem bo nie licze. Pozatym dlugo byly w doniczkach 0.25. Ten tydzien jeszcze zostana w tych potem jak sie wszystko wyklaruje to pojda do docelowych. 

IMG_20190920_153352.jpg

Edytowane przez bortek
Opublikowano

A tutaj drugi box Critical Hog praktycznie calkowicie zmienil plec po oprysku feminizatorem. A reszta przelaczona 2tyg.pozniej czyli 2 purple majik i 2 razy lilac cookies oraz dwa klony pobrane z lilac cookies tez przelaczone czekamy na pylek mam nadzieje ze pewny i uzyskam jakies nasiona

IMG_20190920_152913.jpg

IMG_20190920_152828.jpg

IMG_20190920_153012.jpg

IMG_20190920_153134.jpg

IMG_20190920_152935.jpg

IMG_20190920_152918.jpg

IMG_20190920_152948.jpg

IMG_20190920_152943.jpg

• Upvote 3
Opublikowano

Ładne krzaki. Jak zawsze. Takie jajka to mi się ostatnio na moim orange bud zaczęły pokazywać po prze£ączeniu. Razem z włoskami. Zacząłem te jajka obrywać i wkońcu oberwałem wszystkie. Zostały same włoski. Ciekaw jestem jak to dalej teraz będzie. Czy one się znowu pojawią czy nie?

Opublikowano
18 minut temu, bortek napisał:

Mam nadzieje ze te jajka sa plodne. Pryskalem tym feminizatorem i sie udalo zobaczymy co wyjdzie 

czekam na rozwój sytuacji ,sam jestem STS ciekawy 😄

Opublikowano

Powiem Ci że elegancko 🙂 pamiętasz ile dokładnie minęło czasu od cięcia klona do takich korzonków ? 

Jajeczka ładne, gdy będą gotowe będą się otwierać, wystarczy puknąć w roślinę i zobaczysz jak pyłek leci...

Do pylenia polecam używać zawsze świeżo z krzaka, są opisy jak przechowywać pyłek ale zauważyłem że jakakolwiek próba przechowania kończy się tym że większość pyłku jest lipna, ale to może tylko moje złe doświadczenia...

Opublikowano
1 godzinę temu, Vito napisał:

Powiem Ci że elegancko 🙂 pamiętasz ile dokładnie minęło czasu od cięcia klona do takich korzonków ? 

Jajeczka ładne, gdy będą gotowe będą się otwierać, wystarczy puknąć w roślinę i zobaczysz jak pyłek leci...

Do pylenia polecam używać zawsze świeżo z krzaka, są opisy jak przechowywać pyłek ale zauważyłem że jakakolwiek próba przechowania kończy się tym że większość pyłku jest lipna, ale to może tylko moje złe doświadczenia...

Dwa tyg. Po cieciu klonow jak zajrzalem do pudelka to byly juz wszystkie takie mocno ukorzenione jak na tym zdjeciu takze mysle ze okolo 10dni juz zaczely przebijac. Pylku nie bede zbieral tylko zaczne pukac w te jajca niech zapyla wszystko co tam w srodku

• Upvote 1
Opublikowano

Witam brygade rosliny zostaly przesadzone do docelowych niestety na nowa bude musze jeszcze poczekac chwile wiec lecimy tak 14szt.w 3litowych na biotabs i blumaty, reszta 6litrowe i mineralne remo nutrients. Doszly tez kloniki 4szt.purple majik i jeden lila cookies. Wiekszosc ciachnieta nad drugim pietrem reszta jeszcze czeka mam nadzieje ze pomieszcze lampy leca na 190watt.pozdrawiam

IMG_20190925_125426.jpg

IMG_20190925_090740.jpg

• Like 1
  • Upvote 2
Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+