Dr Greenthumb Opublikowano 7 Stycznia 2019 Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) nie wiem dlaczego kolega akurat te składniki wskazał do dokarmiania ? napewno faktem jest że są żółte z głodu. mogę polecić produkty np seria mono której sam używam czyli canna mono magnesium i do tego cana mono calcium - wtedy możesz sam ustalać stosunek jednego do drugiego. łatwiejszym będzie kupno gotowca canna cal mag agent. Ale wróćmy do mojego pierwszego pytania. Myślę że warto do tablicy zawołać @Judaista Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Dr Greenthumb
fazawzrostu Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 10 godzin temu, Dr Greenthumb napisał: nie wiem dlaczego kolega akurat te składniki wskazał do dokarmiania ? napewno faktem jest że są żółte z głodu. mogę polecić produkty np seria mono której sam używam czyli canna mono magnesium i do tego cana mono calcium - wtedy możesz sam ustalać stosunek jednego do drugiego. łatwiejszym będzie kupno gotowca canna cal mag agent. Ale wróćmy do mojego pierwszego pytania. Myślę że warto do tablicy zawołać @Judaista Myslalem ze ktorejs z moich odzywek moge dodac po prostu jak wiecej vegi czy czegos
fazawzrostu Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2019 44 dzień flo. Liście żółkną, ale ciągle do przodu Nie wiem kiedy zaczynać lać już samą wodą. Pytanie: czy można łączyć bloombastic z boosterem od canny ? Używam : Terra flores, booster, pk 13/14, cannazm a rizhotonic przestalem zaraz po wejsciu we flo 1
SmakMaroca999 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Opublikowano 21 Stycznia 2019 jeszcze z minimum 2 tygodnie by lać samą wodę. Bardzo głodne - co do kolegi wyżej co pisał czemu akurat te składniki to teraz widać jeszcze lepiej- schnięcie liści od krawędzi ku środkowi to niedobór wapnia, żółknące liście z ciemnymi nerwami to niedobór magnezu i zaburzenia z tym zwiazane z utrzymaniem chorofilu w liściach co tez zaburza metabolizm w fotosyntezie i do tego dochodzi fioletowy kolor który zaczyna pojawiać się na liściach niedobory fosforu i potasu czym to będzie skutkowało mniejszym plonem, szybszym zakończeniem kwitnienia.
Nowy84 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Opublikowano 22 Stycznia 2019 @SmakMaroca999, chciałem wysłać Ci wiadomość, ale nie mogę...
fazawzrostu Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2019 21 godzin temu, SmakMaroca999 napisał: jeszcze z minimum 2 tygodnie by lać samą wodę. Bardzo głodne - co do kolegi wyżej co pisał czemu akurat te składniki to teraz widać jeszcze lepiej- schnięcie liści od krawędzi ku środkowi to niedobór wapnia, żółknące liście z ciemnymi nerwami to niedobór magnezu i zaburzenia z tym zwiazane z utrzymaniem chorofilu w liściach co tez zaburza metabolizm w fotosyntezie i do tego dochodzi fioletowy kolor który zaczyna pojawiać się na liściach niedobory fosforu i potasu czym to będzie skutkowało mniejszym plonem, szybszym zakończeniem kwitnienia. Znaczy ze lac wiecej floresu? Czy wszystkiego ciut wiecej?
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 O 22.01.2019 o 13:01, Nowy84 napisał: @SmakMaroca999, chciałem wysłać Ci wiadomość, ale nie mogę... Nie mogłeś bo miałem pełną skrzynkę Juz wyczyszczona.
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Opublikowano 26 Stycznia 2019 O 22.01.2019 o 17:02, fazawzrostu napisał: Znaczy ze lac wiecej floresu? Czy wszystkiego ciut wiecej? Teraz to sobie odpuść bo blisko kosa wcześniej trzeba reagować a nie prawie przed ścinką.
fazawzrostu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2019 Siema 53 dzień flo Ostatnio podlane samą wodą i chyba już tak zostanie (czy czekac?) Zrobiłem małego fryzjerka wczoraj, ale niektóre zdjęcia mogą być przed Incredible Bulk : Incredible bulk: Incredible bulk: 1
Recommended Posts