Nowy84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 A kto Ci powiedział że nie ma? Możesz obejrzeć mój GL. Myślę, że jak na pierwszy raz to ładnego krzaka miałem
fazawzrostu Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 6 minut temu, Nowy84 napisał: A kto Ci powiedział że nie ma? Możesz obejrzeć mój GL. Myślę, że jak na pierwszy raz to ładnego krzaka miałem A kto Ci powiedzial ze ma ?
fazawzrostu Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 9 minut temu, Nowy84 napisał: Nie wiesz - nie wypowiadaj się. Amator specjalista sie znalazl , jeszcze niedawno pytales co zrobic z pestka prostaku . Do tego od poczatku leje sie nawozy na vega
Nowy84 Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 (edytowane) 14 minut temu, fazawzrostu napisał: Do tego od poczatku leje sie nawozy na vega Pewnie ze pytałem. Od tego jest to forum. Panie profesjonalista. XD Edytowane 3 Listopada 2018 przez Nowy84
fazawzrostu Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 20 minut temu, Nowy84 napisał: Pewnie ze pytałem. Od tego jest to forum. Panie profesjonalista. XD Dobra idz stad bo nie chce.mi sie z toba dyskutowac 1
Rysiu Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 No przecież, że lightmix ma w sobie substancje odżywcze. Tyle, że mniej niż allmix. Ja mam w light mixie rośliny na wego przez 5 tydzieñ teraz i przez te 5 tygodni tylko raz dostały grow bloom i micro. I patrząc po ciemnym kolorze wcale mogłem ich nie lać. 1
fazawzrostu Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 2 godziny temu, Rysiu napisał: No przecież, że lightmix ma w sobie substancje odżywcze. Tyle, że mniej niż allmix. Ja mam w light mixie rośliny na wego przez 5 tydzieñ teraz i przez te 5 tygodni tylko raz dostały grow bloom i micro. I patrząc po ciemnym kolorze wcale mogłem ich nie lać. O no to spoko ,ale z tego co widzialem to do niego ktos i tak lal jakies dawki nawozow na vega , pewnie jakies male ilosci, nie wgladalem w szczegoly
fazawzrostu Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Opublikowano 6 Listopada 2018 Rosną Zmienilem odblysnik, teraz nie powinno byc problemu z temperatura oraz znacznie poprawilo sie naswietlenie roslin ^^ 1
Nowy84 Opublikowano 6 Listopada 2018 Opublikowano 6 Listopada 2018 Niskie, ladne, wręcz "mięsiste"... Good Job Broo.
Recommended Posts