fazawzrostu Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Witam ponownie ! Tym razem : Namiot : 60/70x60/70x200 Lampa: HPS 600w Gleba: Biobizz all mix Doniczki;: 11l Nasiona: 5x Pineapple chunk (barneys farm) , 1x Incredible bulk (dr. krippling) Odzywki: Caly zestaw od canna (w posiadaniu dopiero tylko Rizothonic*) Pozostale: mieszak, wiatrak, filtr powietrza, nawilzacz powietrza, termometr rteciowy, ph-metr *tu pytanie. kiedy i jak uzywac rizothonic ? Na ten moment rosliny sa w inkubatorze. Wykluwaja sie jutro lub pojutrze laduja w docelowych. (Jak bede mial chwile czasu to dodam tez fotki jak ogarnalem miejscowke lepiej) Dzieki i zachecam do zagladania 1
Gucio Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 ale blotko ale widac dobrze im w tym szlamie :) pozdrowienia
Dr Greenthumb Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 HPS 600 w namiocie 120cm ? ?
fazawzrostu Opublikowano 15 Października 2018 Autor Opublikowano 15 Października 2018 34 minuty temu, Dr Greenthumb napisał: HPS 600 w namiocie 120cm ? ? O sory moj blad, namiot ma dwa metry w gore juzjuz zmieniam Godzinę temu, Gucio napisał: ale blotko ale widac dobrze im w tym szlamie pozdrowienia Tam jest taka kosteczka (nie wiem z czego zrobiona ale jest jak gabka podsypana ziemia) pestki maja dwa dni od wsadzenia w kosteczki (3 od wsadzenia do wody)
mariola Opublikowano 15 Października 2018 Opublikowano 15 Października 2018 Aktualnie koncze pineapple chunk. Mega slabo wyszly, byla slaba kielkowalnosc i ciezko znosily wysoka temperature. Obok byly ayahuasca purple i critical + ktore spisaly sie duzo lepiej. Niemniej mam nadzieje ze Twoje wyjda super
fazawzrostu Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 10 godzin temu, mariola napisał: Aktualnie koncze pineapple chunk. Mega slabo wyszly, byla slaba kielkowalnosc i ciezko znosily wysoka temperature. Obok byly ayahuasca purple i critical + ktore spisaly sie duzo lepiej. Niemniej mam nadzieje ze Twoje wyjda super Mi wykielkowaly jak szalone, w ciagu 12 godzin od wsadzenia na papier, dzis jest 3 dzien odkad je wsadzilem do inkubatora i maja juz z 5cm wroce z pracy to przesadzam do docelowych i ruszaja oby bylo co zbierac z nich ! Dzieki, zagladaj czasem
fazawzrostu Opublikowano 16 Października 2018 Autor Opublikowano 16 Października 2018 Trzeci dzien zycia moich slicznotek 03-weg Przed przesadzeniem : Po przesadzeniu: Lampa ok. 20-30 cm od roslinek a w srodku nawilzacz temperatura w miejscu plantow na razie ok. 22 stopni ale bede musial zajrzec tam za godzine jeszcze raz dla pewnosci Poki co bez zadnych odzywek itd, spryskalem troche sama woda od gory poniewaz ziemia jest lekko wilgotna + nawilzacz robi swoje Do zoba za pare dni ! Stay safe , peace.
Maszyna Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Zapowiada się smakowicie i przy okazji podpatrze conieco. Powiedzenia!
fazawzrostu Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 8 dzien wega , rosnie juz drugi poziom lisci Podlewane co 3 dni 10-cioma litrami wody wszystkie + 40ml rizothonic
fazawzrostu Opublikowano 27 Października 2018 Autor Opublikowano 27 Października 2018 Siemanko Roslinki w fazie wega 14-sty dzien, podlewane raz na 3-4 dni az do przelania z dodatkiem rizothonic. Na razie bez zadnych nawozow dotarl do mnie cannazym wiec nastepne podlanie z jego dodatkiem rowniez Wydaje mi sie ze te rosliny ida bardzo powoli , ktos moze dalby rade dlaczego tak wolno i czy cos robie nie tak ? Lampa ok. 20-30cm od roslin , temperatura 18 w nocy 25 w dzien 1
Recommended Posts