Dobry Człowiek Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Czekaj jak troszkę urośnie dalej bedziemy działać spokojnie bez stresu teraz rozbuduje system korzeniowy a za tydzien moze dwa będziemy trenować
mariola Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Gorąco tam, a wygląda zdrowo. Dawaj upka
Nowy84 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 4 godziny temu, mariola napisał: Gorąco tam, a wygląda zdrowo. Dawaj upka Aktualnie to nie ma z czego. Przez 3dni nic się specjalnie nie zmieniło. z temperatura walczę uchylajac drzwi od Boxa. Wtedy utrzymuje się na poziomie 26st a wilgotność w okolicach 45%.
Dobry Człowiek Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 O 4.08.2018 o 19:58, Nowy84 napisał: Zrobiłem jak poradziliscie. Podlalem odstana woda. pH jakieś 6,4. Wlalem około 700ml, ale nie wyszło dołem. Mam jeszcze keramzyt. Dać na wierzch? Między doniczka, a lampą zostało 31cm. Mało. Trening od 3go piętra, czy można wcześniej? Jest sens kombinować z SCRoG? Jeśli tak, to na jakiej wysokości go umieścić? Zero keramzytu ,trening możesz wcześniej ,Siatka jak najbardziej nie będziesz się męczyć ,Masz dość szeroko ładnie go rozprowadzisz pod siatką no i masz kontrole wysokości bo co się wybije nad siatkę to znów w jak najdalsze oczko No chyba że to jakiś genetyczny bubel się okaże oby NIE Zobaczymy jak to będzie szło
Nowy84 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Bestia mierzy już całe 3cm. Normalnie Hulk.
Pasjonista Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Jeżeli masz auto mazar to siatka pomoże w utrzymaniu niskiej wysokości i będą topy na tej samej wysokości. Czy zapełni Ci całego boksa to raczej nie jestem pewien ? W hydro to raczej problemów by nie było. Dlatego taka jest przewaga hydro vs ziemia .
Macky Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 O 6.08.2018 o 20:38, Nowy84 napisał: Bestia mierzy już całe 3cm. Normalnie Hulk. konopizaur
Nowy84 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018  No to mamy jakiś 12 dzień odkąd wystawiła głowę ponad ziemię. Między koncami dłuższych liści jest jakieś 10cm, wzrost 4,5cm. Zdrowa?
Dobry Człowiek Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zdrowa nie wyciąga się kolor liści taki jak trza Jak podlewasz to podlewaj całą ziemię a nie tylko pod roślinkę lepszy rozrost korzeni a wierz mi zapierdzielają. Nawozy zapewne już lejesz ? jak tak to trzymaj się tabeli co 2gie podlanie Jak wstawiasz foto itd staraj się opisywać co lejesz itd łatwiej zawsze i bez zbędnych pytań
Nowy84 Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Podlewalem we wtorek. Aktualnie idzie sama woda. Robię upy co jakieś dwa dni, żeby czegoś nie przeoczyć. Leje po całej doniczce. Jakoś tak podsycha od zewnątrz do środka...
Recommended Posts