Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
4 godziny temu, mariola napisał:

Gorąco tam, a wygląda zdrowo. Dawaj upka 

Aktualnie to nie ma z czego. Przez 3dni nic się specjalnie nie zmieniło.  z temperatura walczę uchylajac drzwi od Boxa. Wtedy utrzymuje się na poziomie 26st a wilgotność w okolicach 45%.

Opublikowano
O 4.08.2018 o 19:58, Nowy84 napisał:

Zrobiłem jak poradziliscie. Podlalem odstana woda. pH jakieś 6,4. Wlalem około 700ml,  ale nie wyszło dołem. 

Mam jeszcze keramzyt. Dać na wierzch?

Między doniczka, a lampą zostało 31cm. Mało. Trening od 3go piętra, czy można wcześniej? 

Jest sens kombinować z SCRoG? Jeśli tak, to na jakiej wysokości go umieścić?

Zero keramzytu ,trening możesz wcześniej ,Siatka jak najbardziej nie będziesz się męczyć ,Masz dość szeroko ładnie go rozprowadzisz pod siatką no i masz kontrole wysokości bo co się wybije nad siatkę to znów w jak najdalsze oczko No chyba że to jakiś genetyczny bubel się okaże :D oby NIE :) Zobaczymy jak to będzie szło 

Opublikowano

Jeżeli masz auto mazar to siatka pomoże w utrzymaniu niskiej wysokości i będą topy na tej samej wysokości. Czy zapełni Ci całego boksa to raczej nie jestem pewien ? W hydro to raczej problemów by nie było. Dlatego taka jest przewaga hydro vs ziemia . 

Opublikowano

No to mamy jakiś 12 dzień odkąd wystawiła głowę ponad ziemię.

Między koncami dłuższych liści jest jakieś 10cm, wzrost 4,5cm.

Zdrowa?

DSC_0042.JPG

DSC_0043.JPG

Opublikowano

Zdrowa nie wyciąga się kolor liści taki jak trza :) Jak podlewasz to podlewaj całą ziemię a nie tylko pod roślinkę  lepszy rozrost korzeni a wierz mi zapierdzielają. Nawozy zapewne już lejesz ? jak tak to trzymaj się tabeli co 2gie podlanie

Jak wstawiasz foto itd staraj się opisywać co lejesz itd łatwiej zawsze i bez zbędnych pytań :D

Opublikowano

Podlewalem we wtorek. Aktualnie idzie sama woda. Robię upy co jakieś dwa dni, żeby czegoś nie przeoczyć. 

Leje po całej doniczce. Jakoś tak podsycha od zewnątrz do środka... 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+