Pasjonista Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Dokładnie wazne by dawac cale zdjęcia bo jak górne partie to moze byc sparzenie i co lejesz ile
dawcanerki Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Dzis bylem w growshopie i gadalem z gosciem, pokazalem mu fotki, twierdzi ze to przypalenie od lampy... tez mi sie tak wydaje bo byla bardzo blisko zarowki, wiec stawiam na temperature, zobaczcie sami \ talk od strony gdzie najwiecej swiatla padalo... w opisie mam ze w duzym namiocie 9 panienek, ale jednak bedzie 10 - myslalem, ze jedna najslabsza wywale z namiotu, ale mam miekkie serce nie nie potrafie, musza sie panie pomiescic w 10-ke Zobaczcie jakiego fajnego mutancika mam co dwa szczyty ma a tak sie prezentuje reszta juror forty z Led
Macky Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Mutant fajny Ta poparzoną się nie przejmuj
dawcanerki Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 2 godziny temu, Vito napisał: Mutant fajny Ta poparzoną się nie przejmuj Dzieki Vito, nie przejmuje sie ;). ... Tak dzisiaj sobie uswiadomilem , ze na Wegu tylko raz dalem im nawoz( nie liczac root complex) hehe tak to sama woda, a na kwitnieniu dopiero 2 razy podlalem z nawozem i jakos niczego im nie brakuje
Macky Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Braki są przez przenawożenie ale jakoś ciężko idzie mi przekonywanie do tego ludzi Za jakiś czas puszczę jedną roślinę na samej ziemi light mix i do poważnego kwitnięcia nie pokaże żadnych braków
dawcanerki Opublikowano 26 Października 2017 Autor Opublikowano 26 Października 2017 17 minut temu, Vito napisał: Braki są przez przenawożenie ale jakoś ciężko idzie mi przekonywanie do tego ludzi Za jakiś czas puszczę jedną roślinę na samej ziemi light mix i do poważnego kwitnięcia nie pokaże żadnych braków daj znac kiedy to uczynisz, bede sledzil postepy ... No ja doszedlem do tego wniosku po moich pierwszych bledach, zawsze mialem problemy z przenawozeniem - niestety, po scince jak patrzylem na system korzeniowy, to musialem go szukac w bryle ziemi .... a teraz , jest na odwrot, zemi szukam pod korzeniami :), lepiej mniej niz wiecej
MrSmokeWeed Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Witam Pana Dawce I co tam w growboxie piszczy ? Dawaj upa bo jestem ciekaw jak tam Twoje panie,lece z nowymi i właśnie też mam Skunka i Criticale. Pozdro
dawcanerki Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam, 4 tydzien flo zdjecia ktore wrzucam teraz sa z 14.11.2017 czyli z przed 10 dni.. UPa zrobie w poniedzialek Ogolnie Led na wodzie duzy mial flusha, bo troche je przenawozilem, na mierniku max skali 3.6 - troche sie dziwie bo wydawal mi sie ze malo dawalem papu, wiecej wody .. no ale mierniki nie oszukuja ... teraz niby zbilem do 1.6 - 2.0 zalezy jaka donica - choc wczoraj podlewalem je EC 1.2 ( drugie podlanie od flush , wczesniej sama woda, teraz z malym dodatkiem papu) to woda w podstawce zmow miala 3.6 foty
Pasjonista Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Duzo azotu ale ida do przodu Jak z czasem stoisz
dawcanerki Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 31 minut temu, Pasjonista napisał: Duzo azotu ale ida do przodu Jak z czasem stoisz W poniedzialek zrobie kazdej test EC , zobacze na jakim poziomie teraz jest po tym flush - ale widac ewidentnie ze panie z LED na BIO Tabs lepiej puchna - a teraz je jeszcze czeka dodatkowa porcja papu od BIO. czasu mam jeszcze jakies 3 tygodnie (15 grudnia planowalem scinke) ale jak beda slabo wygladaly to chyba pojade do PL i scinke zrobie po powrocie czyli 5 stycznia ... A w tym czasie ktos bedzie mi je podlewal sama woda... chyba ze przygotuje jakies papu i na zmiane. Myslisz ze 3 tygodnie im styknie by dojsc do siebie? Moge im dac pare dni wiecej, np do 17 grudnia ale wtedy bede musial w 3 dni je wysuszyc i przerobic na olej , no i troche do sloikow , by miec co palic
Recommended Posts