Pasjonista Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Pandafriend @SmakMaroca999 @joka.menas dzieki panowie za odwiedziny powodzenia w swoich partyzantkach
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 no to zasiadam i również ja i oglądam i się przyglądam... Powodzonka...
Pasjonista Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam Rok temu w polowie kwitnienia oberwalem sobie sampla na sprobowanie i zong. Nasionka takie male zielone , cala uprawa na maslo i ziarna zostawilem ,male byly zielono brazowe tylko te z blue cheesea takie wieksze. Pohermila sie Orange Hill Special . Mialem ze sto ziarem , probowalem jedna na parapecie trzymac ale odrazu jajca pokazywala to obrywalem i jakos przestaly wyskakiwac i na koniec wrzucilem do boksa , scialem ja nie doszla do konca ale miala moc . W poniedzialek wzialem z szafki leza luzem 10 wrzucilem w recznik papierowy do kubka i zalalem pol centymetra woda w piatek wieczorem patrze jest jeden ogonek na cm. Wczoraj w doniczke i jeden dzien ladnie idzie z tym ze jej pomoglem helm zdjac jeden pozniej jakas drugi taka powloczka jak helm (wprawe mam bo na tych ziarnach cwiczylem zdejmowanie) Zobaczymy czy pojdzie wrzucilem ja do duzego boxa na 12/12 do rurki jak na zdjeciu. Orange Hill Special (herma dutch passion)#Blue Cheese Dinafem - przypadkowy cross Dzien 1 Ziemia Gold Label Special Mix Light teraz pozniej mix jakis mills coco , plagron grow mix ,gold label light Grow box i wszystkie dane z uprawy Blue Chesse
Drwal Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 No ładnie. Chcąc, nie chcąc zrobiłeś ciekawą krzyżówkę Oby wiodło jej się jak najlepiej. Kibicuję.
Pasjonista Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Witam wszystkich , tydzien temu pomylily mi sie dni i dodalem do kazdej aktualizacji jeden dzien wiec dzis go odejmuje. Blue Cheese Dzien Uprawy 59 Dzien Kwitnienia 21 Temp. dzien 22-26 noc 19-22 Wilg. dzien 40-50 noc 45-55 Podlane na litr 3 ml Basis A B 0.2 Topbooster W malej doniczce dorzucilem jedno ziarenko ktore bylo tylko pekniete i o dziwo ozylo i ma sie lepiej jak to pierwsze. Powoli sie otwiera troche ciezko to idzie ale daje rade Orange Hill Special (herma dutch passion)#Blue Cheese Dinafem - przypadkowy cross Dzien 6 i 4 Warunki w boxie nie najlepsze jak na maluchy chyba je przykryje jakas polowa plastikowej butelki zeby mieli wilgotniej. Pozdro dla Domowych i Poddaszowych Partyzantow
joka.menas Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Probojac je rozdzielic urwiesz korzonki co spowoduje ich znaczne spowolnienie + skarlowacenie. Ewentualnie duza donica i razem w donicy (bylo by smiesznie ) Reszta wyglada super.
Pasjonista Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dwie pojda w mala donice, ciezko bedzie duza donice do boxa zmiescic mam zamiar rootpoucza 7 litrow troche zwezic tak na 10cm srednicy i wysokosc zostawie tak 23 cm.
Toksyna Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Piękne rośliny tylko zrób tam małego fryzjera?
Pasjonista Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Green Crack Dzien Uprawy 35 Dzien Kwitnienia 21 Temp. dzien 22-26 noc 19-22 Wilg. dzien 45-50 noc 50-60 Podlane na 1L 1.5ml Soil A+B 0.5 ml. Ultra MG Topbooster 0.2 ml. CarboLoad 2ml. Braki wapnia z poprzedniej aktualizacji okazaly sie plamami po ledzie ktorego staram sie ustawiac jak najnizej ma okolo 90W realny pobor i mimo to 12cm to za blisko i "jara liscie" Bardzo zadowolony jestem z rozwpju tych klonkow powiem szczerze ze mineralki od Gold Label wymiataja chociaz jeszcze nie wjechal Ultra PK. Topbooster od aptusa tez swietny. Na 5 litrowa donice co 3 dni podlewam po 1.5 litra na glowe i dolem wyplywa 100ml. Nie czekam az donice beda lekkie tylko czuc ze ziemia wilgotna i leje. Chyba zostaje na nastepnej uprawie z tym zestawem tylko ze ziemia bedzie od Gold Label Special Mix Light Custom w ktorej zamiast perlitu jest juz kokos.
Sqnovy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Bardzo ładnie to wygląda!! Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Sqnovy
Recommended Posts