Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Pieknie sie powyciagaly, swietny zdrowy kolor choc mam wrazenie ze troche ciemne. Rowniez liczylem na 15g z 1 uprawy, jewst to bezpieczna liczba i racjonalna na doswiadczenie.

Pogratulowac, mowiac szczerze to wyglada lepiej niz moje w tym samym stadium!

Ale bedzie pachniec !!! :weed_victor: Byla spokojnie do mety!

Opublikowano

@joka.menas jeszcze troche ciemne ale rozjaśniały od ostatniego razu, juz pachnie w całym pokoju :) . U Ciebie to troche co innego bo masz więcej plantów to wiesz jeden padnie drugi masz w zanadrzu a ja lecę va bank :P .

Opublikowano

Scooby dobrze mowi, po 1 uprawie moge na kilka pytan odpowiedziec i troche moge doradzic. Wiesz mi, "Twoja Krolewna" wyglada lepiej niz moje. Spokojna uprawa, bez szalenstw z nawozami, przelewaniem, hardkorowym stresem a Dziewczyny odwdziecza sie plonem.

Opublikowano

@joka.menas dzięki, no juz samo to, ze swoimi kwiatkami przebywałeś jakies 3 miesiące to po takim czasie można zdobyć niezle doświadczenie. Ważne, ze masz swoje i nie musisz palić jakiegoś szajsu od Niewiadomo kogo. :big-joint:

Opublikowano

Moze azot zablokowal reszte skladnikow i sa ich lekkie niedobory. Ja osobiscie z 1 zdj ucialbym ten suchy element. Duzo osob w takich sytuacjach poleca flash by wyplokac azot. Ale strachu nie ma

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+