Dzik Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Scooby-Doo dobrze mówisz, jeszcze lepiej robisz. Wszystko w życiu trzeba na spokojnie i z głową robić. Wiesz najlepiej czego potrzebujesz. Na starość będziesz master of cannabis, jestem tego pewien Pozdro
ZOSTAW Opublikowano 12 Lutego 2017 Opublikowano 12 Lutego 2017 Scooby jak zwykle w formie, piękne rosliny.
Scooby-Doo Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzięki Panowie za komentarze i a branie udziału w moim temacie i tematach. Ze ścinki , która była w sobotę rano mam tylko zdjęcie mokrego. Wyszło całkiem ładnie , nie rekordowo , ale przyzwoicie. Jak widać mokrego wyszło trochę ponad 190g Temat jeszcze nie próbowany , schnie jak na razie. O to zdjęcie mokrego: Jeszcze raz Dzięki Wszystkim za branie udziału i udzielanie się 1
Pandafriend Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Dorodny ten automacik, na ,,troche" buchów bedzie
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Piękna bestyjka jak na Bulka będzie leciutko ponad 4dyszki suchara ;) Pozdrawiam.
Scooby-Doo Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Opublikowano 16 Lutego 2017 Dzięki Panowie Powiem tak , temacik wymiata pod względem mocy. Wczoraj wieczorem była mała próba i mnie zdjęło. Fakt , nie paliłem jakiś czas , ale już po pierwszym buchu z lolka nie wiedziałem co się dzieje. Dzisiaj mam wolne w pracy , więc skosztuję na pewno jeszcze raz. Ale ogólnie palić zamierzam tylko gdy nie będę pracował Dziękuję Wam Wszystkim , no może za wyjątkiem tego pana od panelu zmieniającego płeć - za komentarze , opinie i dobre słowa jakie pisaliście w moich tematach. Zawieszam "działalność" na jakiś czas , ale będę obecny na forum. Pozdrawiam Was ekipo trawka.org 1
Recommended Posts