Scooby-Doo Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 @SmakMaroca999 - rozumiem , tyle , że nawozy od AN są z formułą PH Perfect - więc nie powinno być problemu z ph....
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 tak ale buforują między 5,8-6,5 zależy ile i co sie leje oraz od tego jaki woda ma odczyn od początku po przez różne inne czynniki twardość itp... Na youtube jest film jak testują te nawozy.
Scooby-Doo Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 @SmakMaroca999 - leję normalnie według kalkulatora i leję tylko nawozy od AN i raz od wielkiego dzwona BiOEmy , woda z kranu ma idealne ph....i zawsze czekam żeby odparował chlor....Ale nie głowię się nad tym zbytnio
SmakMaroca999 Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 Nawozy te powstały z myśla o hydroponice i stabilizują ph do 5,5 nie ważne jakie jeszcze nawozy lub dodatki lejesz tej firmy.Ziemia ma to do siebie że magazynuje sole które sie odkładaja czego nie ma w hydro.Mi w kokosie lecą jak szalone a teraz nie było mnie kilka dni i były pod opieką mojej i jak mieszała zaspana nalała dwa razy po pełnej dawce Growa i trochę popaliło bo wzrosło EC ale juz je dziś samą wodą podlałem i powinno wrócić do normy bardzo szybko bo to nie ziemia.Pewnie ze nie ma sie co zbytnio przejmować prawie na finiszu :) Pozdrawiam
Scooby-Doo Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Opublikowano 2 Lutego 2017 @SmakMaroca999 - dobrze wiedzieć , ciekawa wskazówka i dobre rady zawsze przyjmę z wdzięcznością Szczególnie od Ciebie Ziomek Oby tylko pestek z niej nie przybyło za dużo Dzięki i Pzdr
zasobnik Opublikowano 2 Lutego 2017 Opublikowano 2 Lutego 2017 jak bedzie za dużo zawsze jedną przyjmę
Scooby-Doo Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam , a jednak mały up - przed weekendem Dzień 54
Pandafriend Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Duże szczyty, duży zapas będzie . Edytowane 3 Lutego 2017 przez Pandafriend
sich Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Ehh.. White Russian, prawie jak sen na jawie elegancko
Recommended Posts