SmakMaroca999 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzień46, wega20,indukcja 3,Flo23 Witajcie panowie i panie jak i goście odwiedzające ten wątek Wszystko rośnie jak trzeba choć cieplejsze dni sprawiły ze w domku roślinki maja nawet 29 stopni.Podlewam co drugie podlanie z nawozami w składzie 3ml Iguana Bloom,2ml Nirwana i 2ml B-52. Pożywkę reguluję teraz do ph6,5 by lepiej transferowane z gleby były pierwiastki wapnia i magnezu bo widać że tego im brakuje.Nastepne ze dwa podlania z nawozami zmieniam pożywkę na te dwa podlania na Wet Betty Organic i Bloom Mother Erth Super Tea które dostałem w prezencie oczywiście od Advanced Nutriens ,mam jeszcze od nich jescze inne substytuty diety ale to już na inny grow No to kilka szybkich fotek Do miłego! 5
Pasjonista Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Po Mistrzowsku, topy na 23 dzień WOW!!! Dzięki za lekcje ph 6.5. Pozdro
PanikaGoryla Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nie mam pytan Wysłane z mojego LG-H525n przy użyciu Tapatalka
SmakMaroca999 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dzięki panowie! @Pasionata w ostatnich trzech tygodniach będę wodę z pożywka stabilizował do poziomu ph 6,8.
Toksyna Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odpowiednia opieka i porządne nawozy i mamy takie piękne pały. Pozdro
Drwal Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Coś pięknego Topy od dołu do góry 1
kroljulian1920 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Nawet Ania by pozazdrosciła takiej pały:) Pozdro!
Dzik Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 już szroni, nawet większe liście przytopowe będą grube maczugi bo 23 dzień i już są grube
SmakMaroca999 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Jeszcze raz dzięki za dobre słowo! @Scooby no panie z pałami na szczeście nie ma wsród moich krosów ladyboyów i są pały bez jajec @Dzik szronik jest ale napewno nie taki jak na mineralkach i raczej grube nie są dopiero się rozwijają bialuteńkie za kilka dni zrobię jakies makro jak się uda bo ostatnio aparat mi szwankuje Wczoraj 15 minut przed zgaszeniem lamp zrobiłem liściom (pomijając kwiaty) oprysk z Wet Betty Organic w proporcji 1,5ml na litr a dziś rano podlałem roztworem Tarantuli w proporcji 0,2grama proszku na litr.Z tego co pisał mi producent ma sprawić lepsze wchłanianie pożywienia przez korzenie i zabezpieczenie ich przed złymi bakteriami i poprawą jakości bryły korzeniowej,ponad 50 rożnych pożytecznych szczepow zawiera Tarantula.Ma to też wzmocnić substancje eteryczne i terpeny jak wiadomo dobre palenie musi dobrze pachnić Pozdro. 1
UndeRtakeR Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 @Smaku dobrze że tu Jesteś bo mam ściągawkę na lanie Adv Nutr.:-) Masakra,23 dzień i takie szyszki. Piękna sprawa.
Recommended Posts