PanikaGoryla Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Szczerze powiedziawszy 13 dniowe twoje pod tym ledem a moje 17dniowe pod hps to niebo a ziemia ale to pewnie tez kwestia ręki ;D 1
Drwal Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 to ci sprinterka Ładnie lecisz ziomek 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 @Panika - e tam ręka już starawa i tyle Panel robi dobrą robotę @Drwal91 - no szybciej się ogarnia od Amnesi która była rekordowo szybka Dziękóweczka
Plantator Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Co tu pisać miodzio?. Scorp może coś na kształt stelaża zrób im w tej donicyn z dwoma roślinami , może siatke pionową coś jak Drwal miał tylko taką małą będą miały gdzie się piąć , ach popuściłem wodze fantazji?. Pozdro✋. 1
Scooby-Doo Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 @Plant - narazie zostawie jak jest a mam zamiar ostro je ponaginać Z OSTATNIEJ CHWILI : jedna z sióstr - chyba Critical z tego co je rozróżniam również zaczyna się preflowerować Czyli dobrze jest
Dzik Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Scorp dlatego się tu zagląda bo wiadomo że u ciebie zawsze dobrze. Te rośliny wyjątkowo ładne. 2
SmakMaroca999 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 kolego bedziesz musial te dwie ostro na boki rozginac bo jedna odmiama wyzsza druga nizsza i krepa szkoda by ten Critical zabieral lumeny DxP.A tak przykladam sie do slow Dzika milo zawsze sie oglada Twe dzialania 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Będę dbał , pieścił , naginał i odginał może nawet dla lepszego wigoru dam oprysk z Asahi I będzie dobrze Światło całkiem sympatycznie dochodzi do dołu i podwyższyłem ją ciut żeby mała doniczka miała ten sam poziom co reszta Dzięki Pany za Miłe słowa
Scooby-Doo Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 Bez zbędnego mały up - ogólnie wszystko wydaje się być OK O zapomniałbym ..... LaDiva x Pure puszcza pierwsze kłaczki Dzień 16 i 9
PanikaGoryla Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Szybko sie zabrały do preflowerowania ogólnie piękne dziewoje Critical nagięty? 1
Recommended Posts