Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 Critical goni Amnesie Są już praktycznie równe...no może jeszcze z centymetr Rosną jak na drożdżach i już się nie boję o wysokość/niskość Następny up za jakiś tydzień.....nie ma sensu szybciej , bo coś widzę , że jesteście znudzeni tymi częstymi upami Do następnego
Dzik Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Amnezja też się nie obija bo inwestuje w odgałęzienia. 20 dzień ładnie zdrowo i lajtowo.. Może tak bardzo w górę nie pójdą bo już się im się stożek wzrostu zamienia w kwiatek. Zobaczymy za tydzień 2
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 No zobaczymy jak to będzie , ale nie ukrywam , że mogły by jeszcze się boojnąć w górę chociaż te kilka centymetrów
Plantator Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Manipuluj odległością leda ale komu ja to mówie ?,ja zawsze ma problem z wzrostem ?. Pięknie dziewuchy wyglądają mój faworyt bardziej agresywnie spogląda w stronę obiektywu, zuch chłopak?. Myśle że suma surum dokopie amnezji na koniec?. W zdrowiu i z fartem ziom✋. Pozdro? 1
Scooby-Doo Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 @Plantator - właśnie problem w tym , że nie dam rady już dać LED'a wyżej , bo już jest na maxie No Critical faktycznie agresywniejszy , rzadszy i szybko idzie w górę mimo , że pokazał pierwsze kłaki kilka dni temu. Co do Amnesi to pewnie gigantem nie będzie ale ma sporo odgałęzień i tym trochę nadrobi Dzięki Ziomeczku
Scooby-Doo Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam Tak jak zawsze u mnie up będzie wcześniej niż zapowiadałem Wszystko dobrze z panienkami. Jeszcze rosną do góry-może nie będą takimi karłami jak myślałem Critical już przegonił Amnesie i na dzień dzisiejszy Citical ma 21cm a Amnesia 20cm. Jak obie dojadą do 30-35 cm to będę zadowolony Amnesia pachnie coraz mocniej a Critical ledwo wyczuwalny. Podlewam codziennie lub max co 2 dni po 500ml na łepka - ziemia baaaaardzo szybko wysycha w tych doniczkach i podlewanie co 2-3 dni okazało się za rzadkie. Dzień 23 2
bart85 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Bardzo ładnie Panel sie ladnie spisuje z tego co widze I mam zagwostke czy brac ten co ty masz czy ten mocniejszy 300w z szyba i ja zdemontowac... Roznica w kasie to raptem 40-50zl. 2
MJ_Mouse Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Wiedziałam,że nie wytrzymasz ale nie dziwie się bo ładnie rosną pod tym panelem 1
Rawkacanna Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Świetnie idą Tez bym go z chęcią kupił, ale na razie na te plany co mi w głowie światają musi mi wystarczyć :/ na następną zimę można o panelu pomyśleć 2
Plantator Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Scorp roślinki piękne ? , a co tam na końcówkach niektórych liści u Amnesii się pojawia? niedobór wapnia? może azot blokuje? czy to zdjęcie może pokaż zdjęcie bez leda☺. U mnie podobnie było małe jasne końcówki liści tylko troszke mocniej miałem podałem Ca-mg boosta i odwruciło tendencje. Pikna robota panie Scorp. Pozdro? 2
Recommended Posts