Miś Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 To prawie na pewno nie to, z prawie każdym plantem to mam, to musi być wina ziemi (kupuje zawsze taką tanią chu..nię, zawsze tą samą, z tego samego sklepu i chyba tu leży problem). Nie jest zbita za bardzo, specjalnie ją "rozbijam"ściskając doniczkę z różnych stron, i jest dość luźna. Wilgotność podłoża mierzę miernikiem, i jest ok, nie robi się błoto. Dziku, w tych doniczkach dużych jest wystarczająco dziur, a w tej czerwonej zrobiłem trochę więcej, i do tego wyciągnąłem podstawkę, która zasłaniała 4 duże dziury na dnie. btw po przesadzeniu przez te dziury wychodzą już ładne białe korzonki Dolomitu poszło trochę ponad 100g na 4 planty. Za parę dni się zobaczy co i jak 1
Dzik Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 kupuje zawsze taką tanią chu..nię, zawsze tą samą, z tego samego sklepu i chyba tu leży problem Miś
Miś Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dzień 55 / 21 Flo Dolomit pomógł, albo w tej ziemi jest mało wapnia i magnezu, albo reszta tego mineralnego shitu je blokuje, przynajmniej w końcu rozwiązałem mój odwieczny problem . To co uschło to uschło, ale dalej nie postępuje, a to co było żółte zrobiło się zielone .Haze w końcu się określił po 3 tygodniach. Roślinki już ukorzenione, teraz byle do harvestu Haze Auto 1
itaka Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 to się cieszę zaczyna to wszystko fajnie wyglądać 1
Scooby-Doo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Elagancko Panie Miś Jak bym na inne rosliny patrzył 1
Miś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzisiaj małe defo, trochę ołysiały Przed Po 1 1
Dzik Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Misiu, na ICKu robili testy i wyszło że z dfoliacją słabsze, mniejsze rośliny i topy, Myślę że na nic ci to było potrzebne więc łap minusa
Miś Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 Dzień 62 / 28 Flo Miejsce na wzrost powoli im się kończy, a jeszcze będę zakładał filtr, mam nadzieję, że się zmieszczą bez gięcia Haze Przed i po małym defo 1
Toksyna Opublikowano 1 Września 2015 Opublikowano 1 Września 2015 Jaka temperatura jest przy szczytach? Robi się gęsto jestem ciekawy czy się tam zamieścisz. Pozdro
Recommended Posts