huehue002 Posted July 26, 2015 Share Posted July 26, 2015 Dzień dobry, a raczej dobry wieczór Zaczynam swoja drugą uprawę tym razem bardziej "profesjonalną" Najważniejsze czyli nasionko i troszkę informacji o nim (obecnie jest w drodze jeden dwa dni powinno być gotowe) PRODUCENT SAMSARA KRAJ POCHODZENIA HISZPANIA PRZEZNACZENIE AUTOFLOWERING TYP GŁÓWNIE SATIVA (50% +) THC BARDZO WYSOKI (20% +) NAGRADZANA ODMIANA NIE MEDYCZNA MARIHUANA TAK PLON/M2 DUŻY (300G-600G) WYSOKOŚĆ NISKA (25CM-100CM) CZAS KWITNIENIA KRÓTKI (40 DNI-60 DNI) FEMINIZOWANE TAK GENETYKA WHITE DWARF X SKUNK EFEKT EUFORIA, POBUDZENIE KSZTAŁT KOMPAKTOWY ZAPACH SKUNKOWY SMAK KWAŚNY, TRUSKAWKOWY Z NUTKĄ ANANASA Cytuj Cechy skuna świetnie są zachowane w tym kompaktowym automacie. Topy mają kwaśny, truskawkowo-ananasowy smak i intensywny skunowy zapach. Działanie jest bardzo mocne i euforyczne. Lecimy dalej... BOX - drewniana szafka pomalowana na biało wymiary 90x40x40 ŚWIATŁO - HPS 70W Philipsa DONICZKA - 6.47L ZIEMIA - i tu do was pytanie nr jeden w pobliżu mam Castoramę znajdę tam coś ciekawego jeśli tak co polecacie ? WYGRYWA BIOBIZZ LIGHT MIX NAWOZY - pytanie nr dwa mam Castoramę co mogę tam znaleźć ciekawego ? WYGRYWA TRY-PACK INDOOR BIOBIZZ Dodatkowo posiadam termometr z wilgotnościomierzem i nawilżacz powietrza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Powodzenia może być ciekawie Tylko zaopatrz się w dobrą ziemię i dobre nawozy. A tych w Casto.. nie znajdziesz. Najlepiej przez net zamów. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
huehue002 Posted July 27, 2015 Author Share Posted July 27, 2015 najbardziej interesuje mnie sklep http://growbox.pl/ ze względu na to iż mam tam promo na darmową wysyłkę. Jaki dobry(tani i na kwitnienie) nawóz oraz jaka gleba ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Ciezko bedzie znalezc cos tanszego i sensowniejszego od biobizza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Biobizz all/light mix + biobizz try pack indoor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Plant Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Ja również polecę Ci owy sklep, jest on naprawdę w porządku. Z własnych obserwacji wywnioskowałem, że Plagron Royal Mix jest w porządku i myślę, że do tego mógłbyś zestaw biotabs wziąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Tylko, że nie wiem, czy biotabs spełnia warunek "tani" Chociaż tanio, to rzecz względna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 bierz biobizza i ziemie tez biobizz all mix i bedzie rosło. no chyba ze nie chcesz inwestowac zbytnio to biohomus i planton k i tez da rade Ale try pack kosztuje 45 zł chyba ziemia 23 zł wiec za nie cale 70 zł masz komplet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Lepiej light mix zamiast all mixa A Biohumus i przede wszystkim Planton odpuść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Scorp kiedys polowa ludzi z forum na tym uprawiala jak zaczynala i dawalo rade ;)ale wiadomo lepiej bio i sam jestem za tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts