Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Sporo miejsca masz tam jeszcze. Ale wszystko ku dobremu idzie :) Będzie syto :)

Nie za wcześnie trochę na boosta? ;)

Opublikowano

Ładnie i zdrowo, ale następnym razem więcej krzaków bo miejsca masz sporo, i jakieś haze :) 

Konopie podczas kwitnienia rosną ale to od genów roślin zależy ile jeszcze, niektóre spokojnie 300% więcej ;)

Także uważam że trochę za wcześnie dajesz boosta ale producent chyba nie sprecyzował kiedy zacząć go podawać.

Opublikowano

Z kalkulatora canny wynika że od przełączenia FP lub początku kwitnienia można jednak lać go w małych ilościach ;)

Opublikowano

kiedy waszym zdaniem pownienem zaczac dodawac boost 

moze to jest przyczyna slabego efektu ze zaczynam dodawac za wczesnie lub za duzo 

wczesniejsze kwiaty tez ladnie wygladaly i zasowaly w gore ale efekt koncowy byl lipny 

szieki za wasze podpowiedzi 

pozdrawiam 

Opublikowano

możesz lać niepełne dawki.jaką wysokość mają?

nie sa zbyt duze 40-60cm leje nawozy co drugie podlanie pierwsza dawke dalem 100ml za drogim razem dodalem 75ml na 25l wody zastanawialem sie czy nie przestac podlewac boost i zaczac dopiero po podaniu pk13/14 producent podaje ze dobrze dzialaja razem nie wiem juz jak dodawac te nawozy myslalem ze troszki to ogarnolem bo kwiatki mi pieknie i zdowo rosma ale bez efektu koncowego zawsze cos nie pujdzie jak czeba ale zobaczymy tym razem 

pozdrawiam i dziekuje wszystkim za poswiecony mi czas

Opublikowano

Mi ładne efekty dawała canna jak boosta pryskałem na rośliny a pk13/14 dawałem do gleby. Ale boosta rozpocząłem podawać później... 

Twoje wyglądają ładnie i zdrowo. 

Opublikowano

13 dzien flo 

dodalem nawozy ograniczylem boosta do polowicznej dawki 

zaowazylem ze kilka kwiatkow bardzo wystrzelilo w gore za to kilka porozrastalo sie ladnie na boki 

sorry za slabej jakosci zdiecia ale obiecuje nastepnym razem beda lepsze :)

dzieki sliczne za wasz wglad na moje grow dzieki za pomoc i pozdrawiam z  farcikiem 

CAM00531 (Small)

CAM00532 (Small)

CAM00533 (Small)

CAM00534 (Small)

CAM00535 (Small)

CAM00536 (Small)

CAM00537 (Small)

CAM00538 (Small)

CAM00539 (Small)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+