Scooby-Doo Opublikowano 15 Listopada 2014 Opublikowano 15 Listopada 2014 Pięknie...szkoda ,że ja nie mam takich warunków
Toksyna Opublikowano 22 Listopada 2014 Opublikowano 22 Listopada 2014 Wszystko pieknie jak nalezy ladne palki tam rosna
digger Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 49 dzien flo z checia chcialem poczymac je jeszcze tydzien dluzej ale musze je skosic jutro pojawil mi sie na kilku roslinach meszek stwierdzam grzyba wiec musze skosic zanim sie rosprzestrzeni 1
Macky Opublikowano 30 Listopada 2014 Opublikowano 30 Listopada 2014 Świetnie puchną Niestety jeżeli pojawił się meszek to musisz ściąć te topy na których to zaobserwowałeś a resztę możesz zostawić. Przy takich topach wentylacja na maxa 24/h. Zarażone jak najprędzej wycinaj i wrzuć, nie nadaje się to do palenia ani jakiegokolwiek uratowania. Cała reszta aż ślinka cieknie
Gość bongson Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Rewelacja. Szkoda ze pleśń ale może wystarczy tak jak Vito mówi usunac splesniale a resztę zostawić. mamy pierwszy większy Harvest tej jesieni/zimy
SmakMaroca999 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zrob fryzjera ostrego powycinaj zalazki plesni wentyl na maxa i za dwa tygodnie scinka juz samo upierdzielenie tylu lisci zmniejszy wilgotnosc w boxe.Pozdro!
digger Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 50 dzien flo skosilem wszystkie kwiatki powycinalem wszystko co bylo splesniale i zarazone wiec 3 najwieksze kwiatki czyli glowne szczyty cale do smieci 2 berry bomb najbardziej dojrzale super popuchniete 1 critical kush tez bardzo zjedzony szkoda ze tyle do smieci poszlo jutro dodam fotki z suszenia a niedlugo wyniki dzieki sliczne za pomoc i rady pozdrawiam
Macky Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Gratuluje i znam ból, przy spuchniętych topach wentylacja na max 24/h konieczna.
Recommended Posts