Jajo Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 Ja polecam zajebista gierkę Machinarium ogólnie trudno się od niej oderwać Jestes tym małym robotem po lewej stronie na dole. moge podać linki jak ktoś chce Gra na myślenie... trzeba kminić na wszystkie sposoby.W ogóle czasami sam siebie zaskakiwałem Cytuj
darekk Opublikowano 17 Marca 2010 Opublikowano 17 Marca 2010 American McGee's Alice, wydaje mi sie ze najlepsze efekty bylyby po grzybach Cytuj
franzu Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Jak ktos sie lubi bac to polecam Metro 2033 ... Pierwsza gra ktora konkretnie mnie przestraszyla od czasu... hmmm nie pamietam ... :zbakany: Cytuj
weeed Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ja na ujebce gram w Trackmanie gierka kozak na wczutke ;D Cytuj
zielonymDOgory Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Zbakam sie i biegam w Counter Strike'a 1.6 stare ale jare Cytuj
deiphobus Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 nieraz zagram w coś na upaleniu, chociaż nie za bardzo przepadam bo niekiedy się zamulę CRYSIS. W dżungli niesamowicie można się wczuć, jeszcze przy takiej grafice i grywalności. Miód Tak właśnie ta gierka wygląda, więc wrażenia niezłe Cytuj
antyk Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zajebista gra na fazę Oraz standardowo polecam Left 4 Dead 2 na fazie, ta gra jest zajebista i PES 2010 2 pady i jazda Flight of the Hamsters (Latające chomiki) Cytuj
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 wszyscy chętni proszeni są o kontakt na pw pozdrawiam b3lief! Cytuj
hempu Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 potwierdzam ,Bioshock wymiata ,ten klimat i fabuła Cytuj
lolo Opublikowano 24 Marca 2010 Opublikowano 24 Marca 2010 deiphobus dziękówa że wspomniałeś o tej grze crysis bo chyba bym się nawet o niej nie dowiedział właśnie ściągnąłem pograłem trochę i jak narazie to chyba najlepsza gra w jaką ciorałem zajebista po prostu CoD MW2 polecam od siebie , trackmanie i Quake live przy tym też niezła wczuta dobra gierka też wolfshanze coś podobnego do medal of honor które również polecam wszystkie części ogólnie gry wojenne na pierwszym miejscu u mnie ostatnio też grałem w hawxa jak ktoś lubi latać samolotami to polecam dość dobra gierka dużo dużo misji i samolotów do wyboru jak coś mi się jeszcze przypomni to dam znać pozdro PS: kiedyś z kumplami w szkole na informatyce graliśmy w taką gre wyglądała trochę jak by w paincie ktoś namalował heheeh ale polegała na strzelaniu z czołgów tam się ustawiało sile strzału kąt nachylenia lufy brało się pod uwagę również silę i kierunek wiatru i sporo broni było ale pamiętam tylko broń o nazwie "nuke" i "baby nuke" hhehe jeżeli ktoś wie o jakiej grze mowie to proszę o tytuł bo przy tym tez śmiechy odchodziły PS1: polecam jeszcze skoki narciarskie hehehe na zajebce fajnie się gra z ziomkami Cytuj
Recommended Posts