Muszę cię kolego rozczarować ale z tej najmniejszej będzie dużo więcej jak zakładasz.Mnie tak naprawdę zawsze ogranicza miejsce oraz zdrowy rozsądek,bo prąd jest drogi a jak wspomniałem w którymś poście Konopie i ich uprawa są zajęciem hobbystycznym a nie zarobkowym.Zdjęcia nie oddają ilości biomasy, która na tych krzakach jest. White Rhino pomimo iż przewaga Indica w genach,to feno czysto Sativa więc będzie ogromną dziewczyną. Nie chcę tu rzucać cyframi bo nie jestem prorokiem ale wiem z czym się mierzę i czemu usuwam krzaki co moim zdaniem nie rokują. Życie mnie nauczyło, że śmiało można przyjąć iż jedynie 50% z nasion, które się wysadza mają potencjał i przyjmą zadane warunki. To jest 51 dni od wyjścia z gleby i zakładam że około 45 dla tych trzech wcześniej wysadzonych będzie mało. Ja jestem mocno po za schematem dawkowania Bio Tabs bo inaczej bym je zagłodził i faktycznie z tej White Rhino wyciągnął Max 150 g. Daj im ze trzy tygodnie i niech zbudują coś porządnego bo teraz to one dopiero zaczynają pełnię kwitnienia po za White Rhino oczywiście bo ta zacznie się rozkręcać w przeciągu 14 dni . Przez zalanie piwnicy bawię się bez pełnej kontroli klimatu co dodaje pikanterii 🤣🤣. Tam w środku masz 2x1000w panele rzeczywistej mocy,CO2 z butli ,więc 150 g nie może być z żadnej z nich bo inaczej oznaczało by to straszny regres w życiu a to w moim wieku nie przystoi.
Siemka mordki. Po sześciu dniach suszenia w warunkach temp. 24st. i Rh 50% wczoraj poszłą ścinka i do słoików na weki. Niech dojrzewają. Łącznie wyszło 287g jaranka i około 15g popcornu. Będzie do ciasteczek. Zapach porównałbym z mocno sosnowym i cytrusowym. Smak po pełnym tygodniowym płukaniu przypomina cytrusy z ziemistymi i lekko pieprznymi nutami. Haj natoamist mocno twórczy, potęgujący myślenie abstrakcyjne, otwierając umysł na podróże międzygwiezdne. @Macky relka zakończona. Z fartem ogrodnicy. Niebawem kolejna przygoda, ale jeszcze nie wiem z czym konkretnie. Może z jakąś hybrydą F1. Zobaczymy. Peace. 🪴😊
Witam. Panny puchną, wyjadają papu i zaczynają sobie nabierać masy,White Rhino wsadzona później i feno typowo sativa więc zaczyna się rozkręcać dopiero.Temperatura opanowana do 26° ,rh 65%.
Recommended Posts