GreenHause Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 No to tak: How High Los Chlopacos Polski calkiem dobry film idzie sie posmiac Soul Plane no a jak Snoop rzadzi Miss March Friday,Next Friday , i bodajze After Next Friday kosa filmy szkoda ze Smokiego z 1 czesci nie ma dalej
weeed Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Car Wash Next Friday Growing Op How High Las Vegas Parano Hangover
Jankoff Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Trylogia powrotu do przyszłości. Nowe rozkminy wychodzą po ... Lody na patyku też dają rade...
SoulJah Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ja polecam "Trainspotting" chyba jeden z lepszych filmów o tej tematyce
Edka2641 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 /admin - link wygasł/ obczajcie jak typ wkreca ludzi an ventrilo a oni nie wiedza ocb:D jak cchecie wiecej wpiszcie se ventrilo busters i bedzie jeszcze kilka bekowych nagran
yahoo Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Zablokowali tą kopie filmu ale są inne. A oto one:) ps. To może powiedz, która wypowiedż cie interesuje (która częśc filmu i która minuta) to może sie przetłumaczy Cannabis: Złe zieło - The Evil Weed - BBC Horizon
SoulJah Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 A ja od siebie dorzucę takie tytuły jak: Skazani na Shawshank - trzeba obejrzeć! Godfather wszystkie części Chłopaki z ferajny Prawo Bronksu Man on the moon - z Jimem Careyem wkręcający Scarface - klasyk Siedem - z Bradem Pittem wypas kryminalny Siedem lat w Tybecie Baby Boy W sieci zła - polecam szczególnie Gridlock'd - występuje m.in. Tupac z komedii polecam: Ja Irena i ja Chłopaczki z ferajny Manna - polski film niektóre motywy rozbrajają
rafus117 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Harold & Kumar Go To White Castle Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay zajebiste komedie
rogusss Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Super zioło (How High) na dobrej masie jest bardzo OK
hempu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 ojciec chrzestny po paleniu? chyba nikt nie obejrzał tego w całości w takim stanie
Recommended Posts