Dzik Opublikowano 10 Grudnia 2021 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Koncepcja jest prosa i sprawdzona wielokrotnie. Mikroboxy! 1. Namiot 30cm x 30cm homebox 2. Spliter + 4 zwykle żarówki LED 15W 3. Donica ~ 25cm x25cm z kokosem + komplet nawozów Coco To wszystko. Zbiory prawie za darmo na okrągło. Koszty zwracają się po pierwszym grow. Dalej można powiedzieć że za darmo. Opcjonalnie: * Wiatraczek od PC do wyciągania powietrza ( niekonieczny) * Donica ma dziury na krawędziach i sznurem zrobiona siatka do trenowania *Timer (dla sezonowych odmian) *Najlepiej sadzić np. 4sztuki w jednej donicy * Drugi taki sam namiot by zbierać co miesiąc. Na przemian. Wszystko wsadzamy do szafy. Zapachu prawie nie ma przy takich ilościach. Wszystko prawie bezobsługowe. Smacznego! 5 1 Cytuj
MiniBox Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Super. Tak samo zaczynałem . U mnie wystąpił większy apetyt w miarę jedzenia i zrobiłem większą szafę 🙂 Zdrowia życzę i dobrego bio Jaranka . Ave. 1 Cytuj
MiniBox Opublikowano 11 Grudnia 2021 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Z ciekawości musze zadac pytanie odnośnie Jakich nasion używasz? Auto czy sezon? Ile gotowego suszu zbierasz z jedej rośliny przy 60 w ? 1 Cytuj
Devin Overstreet Opublikowano 15 Grudnia 2021 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Podbijam pytania zioma wyżej i prosiłbym o link lub nazwę do polecanego lub takiego jak Ty masz splitera i żarówek ponieważ wygląda to bardzo ciekawie. 😄 Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i pomoc. Cytuj
Dzik Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2021 To nie są moje początki raczej etap końcowy ze względu mega praktyczność. Polecam moja galerię jeśli chcesz sprawdzić wiarygodność. 🙂 Nasiona auto, sezon, i półautomaty. 30g da się ściągnąć. Zupełnie tak samo jak przy dużej powierzchni na siatce. Spliter jaki kolwiek żarówki LED obojętnie (wiadomo najlepsze jakie są się dostać najbardziej się opłaca)- od 10w - 18 w można kombinować Po latach doświadczeń doszedłem do takiej metody i chciałem się pochwalić i pomóc innym. Pięknem wszystkiego jest prostota, śmieszna cena, bezobsługowość, dyskrecja i skuteczność. Po prostu bomba. 😀 1 2 1 Cytuj
Wloczykij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Z doświadczenia do małych boxów polecam jakiś płaski panel/plafon LED, bo tam każdy cm się liczy ;) 1 Cytuj
SweterSwet Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Dzika uczyć jak ma żreć żołędzie .....💪Powodzenia.... 2 Cytuj
Dzik Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2021 (edytowane) Te dwie z przodu to Purple Queen x Green Galato (od @Goku) ***** *** Gorilla Glue x Green Gelato (od @Goku) Edytowane 26 Grudnia 2021 przez Dzik 5 Cytuj
Goku Opublikowano 28 Grudnia 2021 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ale ostre deffo tu widzę nie za ostro lecisz z tym wycinaniem.? Cytuj
SweterSwet Opublikowano 29 Grudnia 2021 Opublikowano 29 Grudnia 2021 18 godzin temu, Goku napisał: Ale ostre deffo tu widzę nie za ostro lecisz z tym wycinaniem.? 1 Cytuj
Recommended Posts