Wloczykij Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 I kosa 🙂 /admin - link do youtube wygasł/ 2 1
ichikaru Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 łohohoho nieźle idzie UPvote. A nie lepiej Ci je porozwieszać? Ogólnie widziałem do tej pory, że tylko odpadki tak się suszy ;D
Wloczykij Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Opublikowano 11 Lipca 2021 Jeden wisi, mały krzaczek, ale raczej wygodniej mi to rozłożyć na kartonie :) 1
ichikaru Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Czyli na łatwiznę xD w zasadzie zastanawiałem się czy później jest wszystko ok bo pierwszy raz widzę żeby ktoś tak suszył xD
GrowLike! Opublikowano 11 Lipca 2021 Opublikowano 11 Lipca 2021 Niejednokrotnie tak suszyłem nic się nie dziej jak przekłada się topy min raz dziennie a i pomieszczenie jest ciemne🙂 jeszcze często wykorzystuje duże pudełko kartonowe zawieszam całego krzaka do góry nogami i w zimę gdzie jest większa wilgotność sprawdza się idealnie zapewniając izolacje a zarazem pochłaniając wilgoć z rośliny 🙂 1
jojojoziomalos Opublikowano 11 Listopada 2021 Opublikowano 11 Listopada 2021 mordeczki ja tez tak susze trymuje od razu zrywam same topki na karton susze tak z tydzien i do sloikow u mnie mam juz wyrobiony przelicznik ze to co mokre podziel na 5 i tyle bedzie suchego podczas suszenia trzymam temp 19 stopni i wentylator wlacza sie co 2 godziny na 20 min.
Recommended Posts