Alicja Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Po 2 tygodnaich juz lecisz flo ? jakos mega szybko one urosly :OOOO
ichikaru Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Ja myślałem przez chwilę, że dodałeś zdjęcie ze starego grow. Warunki do takiego wzrostu muszą mieć wręcz idealne więc pogratulować.
AligatorOzi Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Czy mi się wydaje czy super croping, uginanie czy jak to tam z przodu tylko?czy Te na hydro tez? czy przypadkiem ziemia przegania je? Duzo musisz mieć roboty z nimi 😄 podziwiam za wytrwałość przy karmieniu 😄 3inne papu 😄 i jak narazie twoim zdaniem co najlepiej idzie? oby miejsca starczyło na koniec ;D
Wloczykij Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 (edytowane) Był super na wszystkich, te z hydro są największe.W hydro uzupełniam zużyty nawóz, a do ziemi/coco leję to samo :) Już drugi raz herbatka kompostowa z guanokalongiem poleciała, i dwa razy chyba iguana juice :) Zobaczę jak ostatecznie wyjdzie plon z hydro a z ziemi :) Edytowane 6 Maja 2021 przez IntoSpace
AligatorOzi Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 No właśnie się zdziwiłem i najwyraźniej nie dopatrzyłem supra na tyłach ;D tak jak zawsze u cb z hydra 😄 Zatem ziemia coco te same pH?
Wloczykij Opublikowano 6 Maja 2021 Autor Opublikowano 6 Maja 2021 Nie mierzę pH, nawet w hydro nie bardzo, tylko leję przefiltrowaną wodę, nie kranówkę :)
AligatorOzi Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 Czym ja filtrujesz? Zdradź nam sekret 😄 może to stad te wyniki hahah 😄 myslalem kiedyś nad takim dzbankiem ale one maja wymienne wkłady i nie mogłem znaleźć dobrego i olalem to ze względu ze codziennie tyle wody filtrować trzeba i czy długo to trwa 😄
Recommended Posts