Wloczykij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 @zgREDexTrochę do dupy są rozłożone, bo to nie było w zamiarze, i rozkładałem jak się da, z tyłu jest chyba gorzej. Postaram się zrobić fotę od góry, ale będzie to trudne, bo właśnie nie bardzo mam tam jak operować :) Drobnicy jest dość sporo poniżej, myślę, że jak większe dojdą, to pościnam, i poczekam aż dojdzie reszta, Drobnicy takiej większej się pozbyłem, ale zostało trochę pod siatką jeszcze. @Ambasadorkau mnie wiecznie ciasnota, że palca nie wsadzisz :)
Wloczykij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) @zgREDex Tak to z góry wygląda :) Te pojarane liście mogą być od lampy udało mi się ją jeszcze troszkę podnieść po wyciągnięciu wentyla poza box, ale już wyżej nie da rady :) Edytowane 24 Stycznia 2021 przez IntoSpace 2
zgREDex Opublikowano 27 Stycznia 2021 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Świetnie to wygląda .. Nie wiem ile będziesz jechał na flo.. Ale ja bym je przystrzyga juz np. Lollipoping zrobił. Szkoda czasu niech energia już wali w szczyty. Ale decyzji i tak należy do ciebie ziom..
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2021 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Piękne gruchy rosną, teraz uważaj żeby waga nie pękła.
PaRablY Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 pięknie to idzie .... , stosowałeś moze super-cropping ?
Wloczykij Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Opublikowano 6 Lutego 2021 32 minuty temu, PaRablY napisał: pięknie to idzie .... , stosowałeś moze super-cropping ? Tak :)
PaRablY Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 3 godziny temu, IntoSpace napisał: Tak 🙂 ile miały dni gdy zastosowałeś i w przyblizeniu jaka mialy wysokosc ? i byly po toppingu ? bo zastanawiam sie czy u siebie nie zastosować łamania
Recommended Posts