Wloczykij Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Moje pierwsze większe hydro, zobaczymy co to z tego będzie :) Pestki: - Merry Berry#6 -Purple Afghan BerryBox: 45x45x130 Oświetlenie: HPS 100W Wetylacja: -out kanałowy 100m3+filtr -in pasywny +mieszacz Hydro: Hydro własnej roboty -wiadra 15L, ok 9L wody dla plantów -pompa 400L, po 200L na roślinę, ale nie pracuje na 100% mocy Nawozy: -Plagron, AN Edytowane 5 Września przez IntoSpace 1 1
zgREDex Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Panie inżynierze można prosić o jakiś szkic w msg na temat budowy takich cudeniek? 😁 Będę uważnie śledził postępy gdyż kompletnie się na Hydro nie znam aczkolwiek intryguje mnie dyskretny rozmiar boxa oraz moc lampy która jest w zasięgu każdego growera do końcowego wyniku. Z fartem ziomeczku..buch dla ciebie ażeby licho omijało twojego growa. 1
Esned Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 Zajebiscie zrobione 👍 szkoda ze taki niski do hydro ale nie można mieć wszystkiego 😅 najbardziej mnie ciekawi jak ta rurę uszczelniles i zamontowałes 😁 1
Wloczykij Opublikowano 19 Listopada 2020 Autor Opublikowano 19 Listopada 2020 @zgREDex@Esned Założę osobny temat z budową tego hydro :) No, trochę niski, ale właśnie nie można mieć wszystkiego :D W przyszłości będę celował w coś większego :) 1
zgREDex Opublikowano 19 Listopada 2020 Opublikowano 19 Listopada 2020 @IntoSpace mordo..genialne rozumowanie.. Taki torturial Napewno przysłużysz się wielu kompadros chcących przeskoczyć z gleby na Hydro. Sam będę go bacznie oczekiwal.. Elo z tobą. 2
Wloczykij Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) W jednym trochę przypaliło liście, ale następne rosną normalne, ostatnio też tak miałem, może EC za wysokie, właściwie przy nawozach idę na żywioł i nie sprawdzam nic :) Możliwe też, że było trochę za mało wody, ale już dolałem, jest kilka cm poniżej koszyczków. Powinno iść dobrze, zobaczymy za kilka dni, jeszcze zawczasu opryskam je olejem neem na przędziorki. Edytowane 21 Listopada 2020 przez IntoSpace
Wloczykij Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Opublikowano 27 Listopada 2020 Wszystko dobrze idzie, tylko w jednej rurce to sprawdzania wody, tej pod lampą, coś się zazieleniło, chyba glony, także przykryje ją czymś 😁 Niedawno były przycinane. 2
Wloczykij Opublikowano 30 Listopada 2020 Autor Opublikowano 30 Listopada 2020 Przed i po fryzjerze 1 1
Wloczykij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2020 6 Dzień Flo Po lekkim fryzjerze :) 1 2
Recommended Posts