Ambasadorka Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam serdecznie KONKURS BIOTABS DO WYGRANIA Zestaw nawozów BIOTABS i dodatki. Wraz z Biotabs.nl zrobiliśmy dla Was konkurs, w którym można wygrać - Zestaw startowy Biotabs, Boom-Boom Spray i Booster Bio PK 5-8 Warunkami Konkursu są: Posiadanie rangi "Ukończył Growlog". Zdjęcie logo Biotabs na tle krzaczków - może być wydrukowane lub narysowane. I krótki opis dlaczego chcesz uprawiać Bio. Konkurs Trwa do 30 maja. Wybierzemy 3 osoby które otrzymają zestaw ze zdjęcia, wlepki, bletki. Powodzenia 4 Cytuj
Nowy84 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Dlaczego chce uprawiać Bio? Tak szczerze to nie wiem czy chce uprawiać Bio. Od początku mojej przygody z uprawą konopii używam nawozów mineralnych. Jestem zadowolony z efektów. Jednak wiele osób twierdzi, że uzyskane kwiaty za pomocą metod BIO cechują się lepszym smakiem i aromatem. Ta samą odmiana potrafi ponownie zaskoczyć. Dlatego chcę SPRÓBOWAĆ uprawy BIO. Edit: Drukarkę szlag trafił więc wykombinowałem jak widać wyżej. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Nowy84 1 5 Cytuj
Virandell Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) Uprawiam I Nadal bede uprawial w BIO I raczej nigdy nie sprobuje mineralnych nawozow, wedlug mnie BIO uprawa to wieksza zabawa np Living soil Chce rowniez uzywac BIO poniewaz lepiej mi sie kojarzy jakos mentalnie ? jest to tylko wylacznie dla mnie I nie chodzi mi o ilosc a o jakosc I zabawe Jak wspomnialem wyzej Chcialbym sprobowac nawozow od Biotabsa ze wzgledu mozliwosci ponnownego uzycia ziemi oraz porownania try packa od biobizza ktorego obecnie uzywam w mojej fotorelacji Nie mam jeszcze ukonczonego growlogu ale bedzie ich kilka Po tym co teraz bedzie lecialo to 4x Dinamed CBD ktore beda dla mojego synka wcelach zdrowotnych Pozdrawiam ?✌️ Edytowane 29 Maja 2019 przez Virandell 2 Cytuj
PolskiHERO Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 w tle jak widać roślinki w całej swojej okazałości wraz z pocztówka Kinzonguna czy jakoś tak z logiem biotabs ? Co prawda nie mam ukończonego growlogu aczkolwiek jestem w czasie realizacji go tak więc nie wiem czy się kwalifikuje ? Dlaczego chciałbym wygrać zestaw nawozów ? Odpowiedz jest prosta i chyba oczywista .. Jak każdy farmer domowy (o ile mogę się tak nazwać ??) chciałbym uprawiać bio , by poczuć smak natury a nie chemię . Budżet niestety mam bardzo wręcz ograniczony a zapotrzebowanie roślinek rośnie (apetyt w miarę jedzenia ) pozdrawiam wszystkich którzy to czytają i powodzenia ? 2 Cytuj
MrSmokeWeed Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Od początku pierwszej uprawy organicznej na tym forum lecę,lecę i tak lecę i raczej nie przestane lecieć organicznie.. Naturalny sposób = organiczna uprawa i szczerze piszę, polecam każdemu ten sposób żeby sam sie przekonał jaka jest różnica między nawozami mineralnymi (chemicznymi) vs organicznymi. Najsmaczniejsze,najbardziej aromatyczne i przede wszystkim najzdrowsze zioło uprawiane jest organicznie dlatego uprawiałem,uprawiam i będę uprawiać organicznie. Pozdrawiam 2 Cytuj
Pomidorek Opublikowano 10 Maja 2019 Opublikowano 10 Maja 2019 Planuję zrobić mały eksperyment porównawczy na klonach (hydro vs ziemia), jeżeli wygram to biotabsy wezmą w nim udział i będzie dodatkowo mineralne vs bio... ktoś jest ciekawy? 2 Cytuj
bortek Opublikowano 28 Maja 2019 Opublikowano 28 Maja 2019 Witam wszystkich to i ja doskocze do konkursu lecialem kiedys na Biotabsach i zrobily robote pamietam smak tego ziolka byl wysmienity w obecnej uprawie tez polece na tym seciku. Pozdrawiam Cytuj
Ambasadorka Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2019 Konkurs zakończony - Wasze Prace wyślę do sponsora nagród czyli do BIOTABS.NL czas wyników zależy od nich :) wesołego dnia dziecka :puff: 1 Cytuj
Macky Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Niestety biotabs.nl się nie odzywa, ani w żaden sposób nie kończy uzgodnionego konkursu, temat trzeba olać... Biotabs ma u mnie wielkiego minusa, dziwne zachowanie po tylu latach... No nic, ja przesiadłem się na innego producenta ? Cytuj
Nowy84 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Drugi konkurs zakończony niepowodzeniem. Vito, następnym razem najpierw fanty, później konkursy. Więcej szczęścia następnym razem. ? Cytuj
Recommended Posts